Брізолі



Інгредієнти:

- фарш
- цибуля
- сіль, перець
- вафельні кружечки
- яйця
- соняшникова олія для смаження (пішов багато)

Запечений бутерброд з сиром та м'ясом




Інгредієнти:

2 шматки хліба (тостового)
2 шматки сиру
100 г м'яса (свинина / яловичина / індичка - будь-яке м'ясо, що залишився з учорашнього вечері) :)
Вершкове масло - 1 столова ложка

Як приготувати яловичий язик




Отварной яловичий язик

Інгредієнти:

Яловичий язик
1 невелика морква
1 середня цибулина
Лавровий лист, перець, сіль за смаком

Рибне заливне з лимоном




Свята святих будь-якого святкового столу. Ікона застільного небосхилу. Неймовірно популярне блюдо в усьому світі і в Росії зокрема, завоювало прихильність багатьох мільйонів гурманів за всю історію свого існування - холодець або в простолюдді холодець. Саме це культове блюдо ми і спробуємо приготувати.

Канапе з сиром фета




Склад:
сир фета
маслини без кісточок
помідори черрі
огірки

Вафлі з м'ясом




Інгредієнти:

Фарш м'ясний (свинячий, але можна і інший) - 400 г
Яйцo курінoе - 2 шт
Майонез-200-250 г
Вафлі (НЕ солодкі !) - 1 упак.
Сир плавлений - 2 шт

Яблучно-овочеві оладки - рецепт



Вам знадобиться:
Яблуко - 1 шт., капуста - 200 г, морква - 100 г, сухарі панірувальні - 3 ст. л., молоко - 50 г, яйце - 1 шт., крупа манна - 1-2 ст. л., масло вершкове - 1 ст. л., сіль - щіпка, масло рослинне - для смаження, сметана - для подачі

Картопля фрі (Friet, French fries)




На 2-3 порції

3-4 картоплини; 500 р. яловичого жиру (або суміші яловичого жиру і ріпакової олії); сіль