Пісний салат з квасолею і печерицями




 

Інгредієнти:




700 грам печериць

3 штуки ріпчастої цибулі

400 грам червоної квасолі

4 столові ложки соєвого соусу

Рослинна олія

3 зубчики часнику

Цибулеві котлети в томатному соусі


Цибулеві котлети в томатному соусі - смачне доповнення до гарніру у вигляді каш, макаронів, картоплі. Щоб приготувати ніжні котлети з ріпчастої цибулі, вам потрібно виділити приблизно годину свого часу. Рецепт дуже простий і легкий і весь секрет полягає в тому, щоб правильно приготувати підливу.

 

Інгредієнти

 

ріпчаста цибуля - 8-10 шт.,

Борошно пшеничне - 3 ст. ложки,

яйця курячі - 3 шт.,

сіль - за смаком,

соняшникова олія - ??3-4 ст. ложки,

свіжа петрушка - до столу.

 

Для підливи:

морква - 2 шт.,

Цибуля ріпчаста - 3 шт.,

томатна паста - 100 мл,

вода - 1 стакан,

цукор - 2 ст. ложки,

сіль, спеції - за смаком.

 



 

Цибулеві котлети в томатному соусі + 12 фото

Овочевий салат з оселедцем




 

Інгредієнти:

 

150 грам оселедця

100 грам зеленого горошку

2 яйця

1 картопля

1 огірок

1 цибуля

1 морква

1 болгарський перець

зелень

сіль

майонез

Курячі грудки під маринадом




Куряча грудка в гостро-часниковому маринаді.

Салат з грибів з червоним солодким перцем




 

Інгредієнти:




1 банку маринованих дрібних грибів

1 червоний солодкий перець

1 головка цибулі

пучок петрушки

 

Для соусу:

 

? склянки олії

2 столові ложки винного білого оцту

перець мелений чорний

Перець , фарширований яловичиною та брокколі




 

Інгредієнти:

 

300 грам яловичини

200 грам брокколі

3 болгарських перцю

перець

сіль

150 грам цибулі

100 грам сиру

Брюссельська капуста з беконом




Брюссельська капуста - дуже корисний продукт. Давайте навчимося її смачно готувати.

Реберця в духовці




Смачні реберця в духовці запечені в гірчично-соєвому соусі. Приготування страв з яловичини зазвичай займають багато часу, але реберця будуть готується всього 30 хвилин.

Японський салат з огірком і редькою




 

Інгредієнти:




150 грам редису

2 огірки

пучок зелені

2 столові ложки кунжуту

Для заправки:

? чайної ложки білого винного оцту

1 чайна ложка

соєвого соусу

2 столові ложки оливкової олії

? чайної ложки гірчиці

Куряче філе в сухарях панко




Куряче філе в гострому соусі і панірувальних японських сухарях виходить хрустким і ароматним.