Соус теріякі рецепт.


Інгредієнти: для рецепта :
  • Соєвий соус - 150 мл
  • Сухий імбир - 3 ст ложки
  • Цукор коричневий - 1,5 ст ложки
  • Рисове вино Мірін - 150 мл
  • Масло вершкове - 2 ст ложки

Гуакамоле - соус (Блюдо мексиканської кухні)


Гуакамоле (ісп. Guacamole) - страва мексиканської кухні, представляє собою густий соус - пасту з м'якоті авокадо, яке подрібнюється в однорідне або грубе пюре з невеликими шматочками. До пасти з авокадо додається сіль, сік лимона або лайма. Існує безліч рецептів гуакамоле, де крім трьох основних компонентів, до закуски додаються різного роду наповнювачі. Найчастіше це дрібно порізані помідори, перець чилі, цибуля, часник, зелень ... Інгредієнти: для рецепта :
  • Авокадо - 2 шт.
  • Помідори - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Перець чилі - 0,5 стручка.
  • Лайм - 0,5 шт.
  • Стебла селери (свіжі) - 2 шт.
  • Сіль - за смаком.

Соус дзадзікі


Інгредієнти: для рецепта :
  • Натуральний йогурт (густий) - 2 склянки.
  • Огірок свіжий - 1 шт.
  • Листя м'яти - 1 ст.л.
  • Часник - 1 зубчик.
  • Мед - 1 ст.л.
  • Кмин - 1/2 ч.л.
  • Морська сіль і білий перець - за смаком.

Соуси - 7 видів


Інгредієнти: для рецепта :
  • Соус «Татарський»
  • Соус «Андалузький»
  • Соус «Грибний»
  • Соус «Томатний»
  • Соус «Оливковий»
  • Соус « Буряковий »
  • Соус« Ніжний »

Сливовий соус


Інгредієнти: для рецепта :
  • Зливи будь-які - 2 кг.
  • Зелень (петрушка, базилік) - пучок.
  • Часник - 3-4 зубчики.
  • Перець червоний пекучий - 200 р.
  • Коріандр (насіння) - 2 ч.л.
  • Оцет винний - 1-2 ст.л.
  • Сіль - за смаком.

Соус Цацики


Інгредієнти: для рецепта :
  • Йогурт натуральний (без фруктових добавок) - 2 склянки.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Огірок - 1 шт.
  • Зелень - петрушка, кріп, цибуля зелена, будь-яка інша зелень - за смаком.
  • Оливкова олія - ??2 ст.л.
  • Маслини - 100 г.
  • Сіль - за смаком.

Соус до креветок і крабів


Інгредієнти: для рецепта :
  • Кетчуп - 150 г.
  • Тертий хрін ( без буряка) - 150 г.
  • Сік одного лимона.

Соус з каперсами


Інгредієнти: для рецепта :
  • Масло вершкове - 100 г.
  • Каперси - 100 р.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Кріп - 2 гілочки.
  • Солоний огірок - 1 шт.
  • Лук зелений - 2 стебла.
  • Сіль - за смаком.

Ткемали


Інгредієнти: для рецепта :
  • Червона алича - 1 кг.
  • Часник - 5 зубчиків.
  • Хмелі-сунелі - 1 ч.л.
  • Цукор - 2 ст.л.
  • Свіжа кінза - 1 великий пучок.
  • Сіль - 1 ч.л. з гіркою.

Журавлинний соус


Інгредієнти: для рецепта :
  • Журавлина - 1 стакан.
  • Мед - 3 ст.ложки.
  • Часник - 2 зубчики.

Мус з авокадо


Інгредієнти: для рецепта :
  • Авокадо - 1 шт.
  • Сік лайма - 1 шт.
  • Вершковий сир - 150 г.
  • Вершки 35% - 100 р.
  • Червоний гострий перець - половинка перчика.
  • Червона ікра - 30 р.
  • Свіжа зелень - для прикраси.
  • Сіль - за смаком.

Кетчуп із зелених помідор - чатні


Інгредієнти: для рецепта :
  • Зелені помідори - 500 р.
  • Гострий перець стручковий - 5 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Винний оцет - 4-6 ст.л.
  • Цукор - 100 р.
  • гвоздика - 3-4 шт.
  • Соль-імбир-перець - за смаком.