Салат нісуаз (Salade Ni oise)
На 2 порції
100 г свіжого тунця; листя салату (латук); 2-3 варених яйця; 2 помідори; 4-6 молодих варених в шкірці маленьких картоплини; 8-10 філе маринованих анчоусів; жменю свіжої зеленої стручкової квасолі; жменю маслин; 2 ст. л. каперсів; по 0,5 ст. л. діжонськой гірчиці, білого винного оцту і лимонного соку; 4 ст. л. оливкової олії; сіль, чорний перець
Олів'є з червоною ікрою
Святковий стіл без салатів, немов віз без колеса. Телега то і без колеса віз, але їхати далі вже не зможе. Так само і стіл - нехай страв на ньому буде до неподобства багато і кожне з них матиме неперевершений смак. Але без салату стіл буде здаватися пустельним і незатишним. Тому заготовлюючи меню на свята, про салатах завжди потрібно думати в першу чергу.
Категорії
Найсмачніші рецепти