як пріготувать Салат з курки з фетою і апельсином




Необхідні інгредієнти:
листовий салат 300 гр.;
Куряче філе 400 гр.;
Чайна ложка меленого коріандру;
Трохи петрушки і зеленої цибулі;
Солона фета 120 гр.;
2 невеликих апельсина (нувель);
Волоські горіхи 70 гр.;
Сіль.
Інгредієнти для заправки:
білий винний оцет 50 мл.;
Оливкова олія 50 мл.;
Чорний перець і сіль за смаком.

Картопляний салат з маринованими опеньками і зеленню



Простий, швидкий і, головне, смачний рецепт салату з картоплі, зелені і маринованих опеньків.

Інгредієнти на 2 порції:
мариновані опеньки - 50 гр.
Яйця-3 шт.
Картопля - 2-3 шт.
Зелений лук
кріп, петрушка
сметана


Салат «Аромат весни»



Інгредієнти для салату «Аромат весни»

3 - 4 яйця
2 середніх свіжих огірка
маленький пучок зеленої цибулі
зелень кропу, петрушки (за бажанням)
майонез
сметана

Салат з курячою печінкою




Інгредієнти:
куряча печінка - 400 грам
помідори черрі - 9 штук
яйця перепелині - 10 штук
листя салат айсберг - 150 грам (можна будь-які інші)
часник - 1 часточка
рослинне масло - 5 ст.л.
Прованські трави - за смаком
сіль і чорний мелений перець
заправка:
лимонний сік - 1 ст.л.
Світлий соєвий соус - 1 ч.л.
Вустерський соус - 1 ч.л.
3 ст.л масло з виноградної кісточки
сіль

або:
лимонний сік - 2 ст.л.
Оливкова олія 4 ст.л.
Соус табаско - 1 ч.л.
Мед рідкий - 1/2 ч.л.
Сіль, чорний перець

Капустяний салат по-німецьки - рецепт




Інгредієнти рецепта Капустяний салат по-німецьки:

Мелена чорний перець

Одна столова ложка солі

100 мілілітрів рослинного масла

100 мілілітрів 5% оцту

Одна столова ложка гірчиці

Одна цибулина Одна червона паприка

Одна головка капусти (приблизно 1,300-1,500 кілограма)

100 грам цукру

як приготувати Салат зі шпротами і сухариками




тоит підкреслити, що шпроти - це не ім'я рибки, а позначення технологічного процесу (хоча і справді існує риба сімейства оселедцевих, яка носить назву sprattus, однак з неї шпроти не виготовляються). А роблять шпроти сьогодні з балтійської салаки або кільки: спочатку рибку трохи коптять на вільхових тирсі, ну, а потім заливають природним консервантом (тобто маслом). Так і виходить у світ один з вишуканої і улюблених продуктів, який дуже часто можна побачити за святковим столом, причому в скоєно різному вигляді! Пропоную вашій увазі дуже оригінальний салатик зі шпротами, який, вже повірте, обов'язково оцінять ваші близькі та гості!

Щоб приготувати салат зі шпротами і сухариками, вам знадобиться:

майонез - 3 ст. л.
Сіль - за смаком
горошок зелений (консервований) - 1 банка
ріпчаста цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Мариновані огірки - 2 шт.
Курячі яйця - 3 шт.
Шпроти - 1 банка
білий хліб - 1/2 шт.