Салат з тунцем (Кулінарний поєдинок)



Рецепт з передачі Кулінарний поєдинок від 11.01.2014
Готує Олексій Чумаков.

Для приготування страви Вам знадобиться:

ананас
селера
яблуко
тунець
майонез
авокадо

Салат з креветками (Кулінарний поєдинок)



Рецепт з передачі Кулінарний поєдинок від 11.01.2014
Готує Юлія Ковальчук.

Для приготування страви Вам знадобиться:

авокадо
креветки
масло рослинне
огірки
базилік
селера
олія оливкова
соус соєвий
оцет бальзамічний

Салат з індичкою (Панночка і кулінар)



"Панночка і кулінар "
рецепт з випуску від 12.01.2014


Вам буде потрібно на 4 порції:

пекінська капуста 1 качан
вершкове масло 1 ст. ложка
лимонний сік 1/2 ст. ложки
часник 3 зубчики
огірки 4 шт.
Сіль, перець
цибуля 2 шт.
Імбир 30 р.
помідори 3 шт.
Філе індички 200 г.
зерна кунжуту 2 ст. ложки
рослинне масло 1 ст. ложка

Салат з квасолі з тунцем (Готуємо з Олексієм Зиміним)



Рецепт з передачі Готуємо з Олексієм Зиміним від 11.01 .2014

Вам буде потрібно на 4 порції:

Отварная квасоля 500г
Петрушка 20г
Рослинна масло 2 ст.л.
Оцет 3 ст.л.
Червона цибуля 1 шт.
Консервований тунець у власному соку 200г
Сіль і перець за смаком

Салат з креветок (Кулінарний поєдинок)



Рецепт з передачі Кулінарний поєдинок від 28.12.2013
Готує Аскольд Запашний.

Для приготування страви Вам знадобиться:

сіль
креветки
томати черрі
часник
майонез
кетчуп
листя салату

Салат "Три сестри "(Панночка і кулінар)


Салат "Три сестры" (Барышня и кулинар)

" Панночка і кулінар "
рецепт з випуску від 05.01.2014


Вам буде потрібно на 4 порції:

зелене яблуко 1 шт.
Петрушка 20 р.
огірок 3 шт.
Рис 100 р.
яйце 4 шт.
Кріп 20 р.
кефаль 1 шт.
Креветки 200 р.


Для соусу: :

рослинне масло
майонез
перець, сіль
сметана
лимонний сік

Салат "Росол" (Панночка і кулінар)


Салат "Росолье" (Барышня и кулинар)

"Панночка і кулінар"
рецепт з випуску від 05.01.2014


Вам буде потрібно на 4 порції:

перепелині яйця 7 шт.
Картопля 4 шт.
Морква 2 шт.
Буряк 1 шт.
Філе оселедця 300 р.
солоні огірки 5 шт.

Салат "Гурман" з грудкою курчати і виноградом


Салат "Гурман" с грудкой цыпленка и виноградом

У цьому салаті не тільки чудове поєднання ніжного м'яса курчати і винограду , тут ще й незвичайна заправка, в якій присутній біле напівсухе вино. Напій привнесе в блюдо благородні нотки, зробить смак м'якше і пікантніше. Ягоди, навпаки, вибирайте темних сортів, великі, але з тонкою шкіркою.

Вам буде потрібно на 4 порції:

салат лолло-россо 50 р.
грудка курчати 3 шт.
Салат айсберг 50 р.
виноград темний 150 р.
селера 2 стебла
французька гірчиця 1 стіл. л. з гіркою
олія оливкова 50 мл.
Біле напівсухе вино 50 мл.
Волоські горіхи 70 р.
сіль за смаком і зелена цибуля для прикраси

Лазерсон. Улюблене. Китайський салат з яловичини



Ілля Лазерсон у своїй новій програмі «Лазерсон. Улюблене »готує китайський салат з яловичини.

Американський салат "Кобб" (Час обідати)


Американский салат "Кобб" (Время обедать)

Рецепт з передачі Час обідати! (13.01.2014)

Для приготування страви Вам знадобиться:

Для курки:
куряча грудка - 500 г,
майонез - 2 ст. л.,
дижонская гірчиця - 1 ч. л.

Лагман




Звичайно, в справжній лагман потрібно класти власноруч приготовлену локшину. Але якщо ви докладете трошки зусиль, то напевно знайдете у великих супермаркетах хорошу локшину, в тому числі спеціально для лагмана, якістю нітрохи не гірша за ту, що вам вдалося б зробити самостійно.