Рецепт грибного супу з опеньків, блюдо з опеньків




Інгредієнти:

опеньки - 400 грам
морква - 1 штука
цибуля - 1 штука
картопля - 3 штуки
вермішель - 100 грам
вершкове масло - 50 грам
лавровий лист - 1 штука
твердий сир - 100 грам
зелень
сіль
чорний мелений перець
мускатний горіх - 1 щіпка

 

 

Гострий рибний суп




Угорський варіант юшки, що не вимагає багато часу на приготування.

Рецепт супу з качки






Інгредієнти:

 

пол качки

ріпчаста цибуля - 1 штука

морква - 1 штука

корінь петрушки - 1 штуки

перловка - півсклянки

топлене вершкове масло - 1 столова ложка

сметана - 3 столові ложки

соняшникова олія - ??для смаження

 

 


Рецепт супу зі шпинату з яйцем






Інгредієнти:

 

яловичий бульйон - 2 літри

шпинат - 500 грамів

картопля - 400 грамів

ріпчаста цибуля - 1 штука

яйця - 5 штук

петрушка

сметана

чорний мелений перець

сіль

соняшникова олія - ??для смаження


Пряний яловичий суп.



Вам потрібно:

2 столові ложки оливкової олії
800 г яловичини, нарізаної кубиками близько 1 см
1 велика цибулина, нарізана
2 зубчики часнику, подрібненого
1 чайна ложка кмину
3 чайні ложки порошку чилі
3/4 чайної ложки солі
2 невеликих перцю чилі (свіжих або консервованих), дрібно нарізаних
400 г консервованих помідорів у власному соку
400 г яловичого бульйону
сметана для сервіровки

Щавлевий суп


 



 




Інгредієнти:

Щавель

Картошка

Курячі яйця

Морква

Лук

Сіль, перець, лавровий лист

 

Рисовий суп з томатами




 

Інгредієнти:

 

200 грам м'ясо

30 грам вершкового масла

6 картоплі

1 лавровий лист

3 столові ложки рису

2 літри бульйону

1 морква

3 столові ложки томатної пасти

2 цибулі

перець

сіль

Російська, грузинська та узбецька кулінарії. Перші страви


> Своїм смаком і ароматом перші страви збуджують апетит, а екстрактивні речовини їх рідкої складової посилюють секрецію всіх травних залоз, сприяють засвоєнню головної частини обeдa. Тому, звичай їсти суп перед другим гарячою стравою нам представляється абсолютно природним, хоча, наприклад, обід узбека починається, як правило, з чаю. У багатьох країнах Сходу гарячі перші страви подають наприкінці трапези. Виключення з свого раціону гарячого може призвести до різних шлунково-кишкових захворювань.

Вершковий суп з рибними рулетиками


 



 

 

 

Інгредієнти:

 

3 картоплі

1 філе риби

150 грам вершків

1 морква

сіль

2 цибулі

зелень

100 мл сухого білого вина

перець