Суп з пісту (Soupe au Pistou)



На 3-5 порцій

0,5 ст. білої квасолі (ліма, чали, японська); 0,5 цукіні; 15 см цибулі порею (біла частина); 150 гр. гарбуза; пару стрілок селери; жменя стручкової квасолі; жменю вермішелі (filini); букет гарні; оливкова олія; песто

Окрошка овочева річна



Інгредієнти: для рецепта : ::

1 л квасу, 0,5 склянки огіркового розсолу, 2 ріпи, 1 стакан нарізаного кубиками відвареної картоплі, 2 свіжих огірка, 1 склянка зеленого лука, 2 ст. ложки кропу, 0,5 ст. ложки петрушки, 1 ст. ложка гірчиці, 0,5 ч. ложки чорного перцю, 3 крутих яйця.

Овдух (окрошка по-азербайджанські)



Інгредієнти: для рецепта : ::

300 г м'яса яловичини, 600 г кислого (мацоні), 300 г свіжих огірків, 120 г цибулі зеленого, 15 г зелені кінзи, 15 г цукру, зелень кропу, сіль.

Бульйон з пельменями



Інгредієнти: для рецепта : ::

На пельмені: 300 г борошна, 1 яйце, 100 г води.
Начинка: 480 г рубаного м'яса, 80 г води, 20 г вершкового масла, сіль, перець.

Часниковий суп




Сьогодні я вирішила приготувати незвичайне перша страва, а саме часниковий суп. Чеський часниковий суп не тільки дуже смачний, але і корисний для профілактики простудних захворювань, якраз зараз різко похолодало і діти почали багато хворіти.

Розсольник з перловкою: особливі хитрощі



Суп розсольник, будучи традиційним стравою російського народу, в той же час кожної господинею готується по-різному. Інгредієнти: для рецепта :: в основі, звичайно, одні - а це солоні огірки і розсіл, а от додаткові складові можуть змінюватися не тільки від міста до міста, а й від сусідки до сусідки. Сьогодні розглянемо приготування розсольнику з перловкою.

Німецький квасолевий суп з ковбаскою




Після відмінного і плідного шопінгу залишається лише одне, відкинутися на зручному дивані і дати відпочити втомленому тілу після виснажливих походів, по багатокілометрових магазинним алеях.

Грибний оксамитовий суп




Як багато різних обов'язків, покладено на тендітні жіночі плечі. А головна з них, смачно нагодує сім'ю, не менше ніж три рази на день, інакше бунт на кораблі забезпечений.

Харчо




Це, напевно, найвідоміший грузинський суп, і він може робитися з різних видів м'яса: баранини, яловичини або навіть курки і качки. Але класичний варіант - це харчо з яловичої грудинки.