Холодний томатний суп Гаспачо - іспанська кухня


Інгредієнти: для рецепта :
  • Сирі томати - 450 р.
  • Часник - 1 зубчик.
  • Свіжа петрушка - 2 гілочки.
  • Томатне пюре - 1 ст.л.
  • Свіжий огірок - 2 шт.
  • Сік томатний - 300 мл.
  • Зелена цибуля - 2 пір'їнки.
  • Перець зелений 1 шт.
  • Сік лимона - 1 ст.л.
  • Оливкова олія - ??2 ст.л.
  • Сухарики - для сервіровки.
  • Сіль, мелений чорний перець - за смаком.

Холодний суп з огірка, авокадо і йогурту


Інгредієнти: для рецепта :
  • Огірок великий - 1 шт.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Овочевий бульйон - 500 мл.
  • Сир - 100 г.
  • Йогурт - 100 г.
  • Петрушка - пучок.
  • Кедрові горішки - жменя.
  • Сіль, мелений перець - за смаком.

Суп-пюре зі шпинатом


Інгредієнти: для рецепта :
  • Вершкове масло - 25 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Бульйон курячий - 1,2 літра.
  • Картопля - 2 шт.
  • Шпинат - 900 р.
  • Мускатний горіх - 1 ч.л.
  • Вершки - 150 мл.
  • Бекон - 2 смужки.
  • Сіль, перець - за смаком.

Стамбульський сочевичний суп


Інгредієнти: для рецепта :
  • Сочевиця (червона, жовта) - 500 р.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1-2 шт.
  • Томатна паста - 1 ст.л.
  • Червоний і чорний перець - за смаком.
  • Вода - 2 літра.
  • Сіль - за смаком.

Суп курячий з галушками


Інгредієнти: для рецепта :
  • Для бульйону:
  • Вода - 1,5 літра.
  • Курка - 500-700 р.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Чорний перець горошком - 2-3 шт.
  • Лавровий лист, сіль - за смаком.
  • Картопля - 2-3 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Олія - ??для смаження.
  • Зелень кропу.
  • Для галушок:
  • Яйце - 1 шт.
  • Вершкове масло - 1 ст.ложка.
  • Борошно - 5-7 ст.ложек.
  • Молоко або вода - 130 мл.
  • Сіль - за смаком.

Польський суп квасолевий з ковбасою


Інгредієнти: для рецепта :
  • Курка (маленька) - до 1 кг.
  • Ковбаси сирокопчені або варено-копчена - 300 р.
  • Квасоля - 200 р.
  • Селера черешковий - 1 стебло.
  • Морква - 1 шт.
  • Капуста - 300 р.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 3-4 зубчики.
  • Рослинна олія - ??1-2 ст.л.
  • Зелень - кріп, петрушка.
  • Сіль, перець - за смаком.

Суп "Палоці"


Суп "Палоц"
Інгредієнти: для рецепта :
  • М'ясо (баранина, лопаткова частина) - 400 р.
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
  • Свинячий жир - 2 ст.л.
  • Паприка - 0,5 ч.л.
  • Картопля - 350 р.
  • Стручкова квасоля молода (свіжа) - 250 р.
  • Сметана - 200 г.
  • Борошно - 1 ст.л.
  • Кріп - кілька гілочок.
  • Сіль, кмин, часник, лавровий лист - за смаком.

Овочевий суп з курячими галушками


Інгредієнти: для рецепта :
  • Курячий бульйон - 2 літри.
  • Куряче філе - 400 р.
  • Макарони - 200 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Капуста молода - 150-200 г.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Яйце - 1 шт.
  • Зелень - петрушка, кріп.
  • Сіль, перець - за смаком.

Простий овочевий суп


Інгредієнти: для рецепта :
  • Оливкова олія - ??2 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Морква - 2 шт.
  • Пастернак -2 шт.
  • Брокколі - 300 г.
  • Овочевий бульйон (з кубика) - 1,75 л.
  • Петрушка (нарізана) -3 ст.л.
  • Сіль, чорний перець - за смаком.

«Янтарний» супчик


Інгредієнти: для рецепта :
  • Кефір 2,5% - 200 мл. (Стакан).
  • Буряк варена (запечена) - 100 г.
  • Куряча грудка - 300 р.
  • Огірок - 1 шт.
  • Кріп - за смаком.
  • Сіль - за смаком.

Суп "Калдім верде"


Суп "Калду верде"
Інгредієнти: для рецепта :
  • Вода - 1,2 літра.
  • Картопля - 700 р.
  • сирокопчена ковбаса - 400 г.
  • Зелена савойська капуста (білокачанна або салат) - 200 г.
  • Оливкова олія - ??10 г.
  • Спеції - за смаком.
  • Сіль - за смаком.

Крем-суп з морепродуктами


Інгредієнти: для рецепта :
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морепродукти - 300 г.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Біле вино - 50 мл.
  • Сир чеддер - 30 г.
  • Рибний бульйон - 400 р.
  • Сир Філадельфія - 200 г.
  • Шафран - щіпка.
  • Зелень - кріп, петрушка.
  • Сіль, перець - за смаком.

© 2015-2022  rec.pp.ua