Інгредієнти: для рецепта : - Сирі томати - 450 р.
- Часник - 1 зубчик.
- Свіжа петрушка - 2 гілочки.
- Томатне пюре - 1 ст.л.
- Свіжий огірок - 2 шт.
- Сік томатний - 300 мл.
- Зелена цибуля - 2 пір'їнки.
- Перець зелений 1 шт.
- Сік лимона - 1 ст.л.
- Оливкова олія - ??2 ст.л.
- Сухарики - для сервіровки.
- Сіль, мелений чорний перець - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Огірок великий - 1 шт.
- Авокадо - 1 шт.
- Овочевий бульйон - 500 мл.
- Сир - 100 г.
- Йогурт - 100 г.
- Петрушка - пучок.
- Кедрові горішки - жменя.
- Сіль, мелений перець - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Вершкове масло - 25 г.
- Цибуля - 1 шт.
- Бульйон курячий - 1,2 літра.
- Картопля - 2 шт.
- Шпинат - 900 р.
- Мускатний горіх - 1 ч.л.
- Вершки - 150 мл.
- Бекон - 2 смужки.
- Сіль, перець - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Сочевиця (червона, жовта) - 500 р.
- Цибуля - 1 шт.
- Морква - 1-2 шт.
- Томатна паста - 1 ст.л.
- Червоний і чорний перець - за смаком.
- Вода - 2 літра.
- Сіль - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Для бульйону:
- Вода - 1,5 літра.
- Курка - 500-700 р.
- Цибуля - 1 шт.
- Чорний перець горошком - 2-3 шт.
- Лавровий лист, сіль - за смаком.
- Картопля - 2-3 шт.
- Морква - 1 шт.
- Олія - ??для смаження.
- Зелень кропу.
- Для галушок:
- Яйце - 1 шт.
- Вершкове масло - 1 ст.ложка.
- Борошно - 5-7 ст.ложек.
- Молоко або вода - 130 мл.
- Сіль - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Курка (маленька) - до 1 кг.
- Ковбаси сирокопчені або варено-копчена - 300 р.
- Квасоля - 200 р.
- Селера черешковий - 1 стебло.
- Морква - 1 шт.
- Капуста - 300 р.
- Цибуля - 1 шт.
- Часник - 3-4 зубчики.
- Рослинна олія - ??1-2 ст.л.
- Зелень - кріп, петрушка.
- Сіль, перець - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - М'ясо (баранина, лопаткова частина) - 400 р.
- Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
- Свинячий жир - 2 ст.л.
- Паприка - 0,5 ч.л.
- Картопля - 350 р.
- Стручкова квасоля молода (свіжа) - 250 р.
- Сметана - 200 г.
- Борошно - 1 ст.л.
- Кріп - кілька гілочок.
- Сіль, кмин, часник, лавровий лист - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Курячий бульйон - 2 літри.
- Куряче філе - 400 р.
- Макарони - 200 г.
- Морква - 1 шт.
- Капуста молода - 150-200 г.
- Кабачок - 1 шт.
- Яйце - 1 шт.
- Зелень - петрушка, кріп.
- Сіль, перець - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Оливкова олія - ??2 ст. л.
- Цибуля - 1 шт.
- Часник - 2 зубчики.
- Морква - 2 шт.
- Пастернак -2 шт.
- Брокколі - 300 г.
- Овочевий бульйон (з кубика) - 1,75 л.
- Петрушка (нарізана) -3 ст.л.
- Сіль, чорний перець - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Кефір 2,5% - 200 мл. (Стакан).
- Буряк варена (запечена) - 100 г.
- Куряча грудка - 300 р.
- Огірок - 1 шт.
- Кріп - за смаком.
- Сіль - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Вода - 1,2 літра.
- Картопля - 700 р.
- сирокопчена ковбаса - 400 г.
- Зелена савойська капуста (білокачанна або салат) - 200 г.
- Оливкова олія - ??10 г.
- Спеції - за смаком.
- Сіль - за смаком.
Інгредієнти: для рецепта : - Цибуля - 1 шт.
- Морепродукти - 300 г.
- Часник - 2 зубчики.
- Біле вино - 50 мл.
- Сир чеддер - 30 г.
- Рибний бульйон - 400 р.
- Сир Філадельфія - 200 г.
- Шафран - щіпка.
- Зелень - кріп, петрушка.
- Сіль, перець - за смаком.
© 2015-2022 rec.pp.ua