Картопляний суп з білими грибами



Інгредієнти:
- 300 г картоплі
- 50 г цибулі
- 100 г цибулі-порею
- 50 г вершкового масла
- 100 г вершків
- 1 л бульйону
- білі гриби
- зелень, сіль, перець, оливкова олія

Приготуйте основу - курячий або овочевий бульйон. Очищену картоплю наріжте невеликими кубиками, цибулю дрібно нарубати.

Обсмажте злегка на вершковому маслі цибулю і картоплю, а потім додайте в бульйон і варіть до готовності 20-25 хвилин. Наприкінці додайте вершки, проваріть.

Збийте блендером до однорідної маси. Білі гриби відваріть, обсмажте, при подачі додайте в суп, посипте зеленню і полийте оливковою олією.

Супи: # soup_kopilka

Айнтопф Піхельштайн



Це традиційний німецький недільний суп.

Інгредієнти:
- 500 гр свинини
- 50 гр маргарину
- 300 гр моркви
- 200 гр селери
- 2 стебла цибулі-порею
- 350 гр зеленої квасолі
- 500 гр картоплі
- 3/8 л бульйону або води
- дрібно нарізана зелень петрушки
- сіль

Покласти нарізане кубиками м'ясо в розігрітий маргарин і відразу ж закрити його нарізаними відповідним чином овочами та картоплею, присолюючи кожен шар, при бажанні можна використовувати також кмин.

Залити киплячим бульйоном, щільно закрити посуд і варити на маленькому вогні близько 50 хвилин, при необхідності можна додати трохи рідини.

Засипати зеленою петрушкою. Замість названих овочів можна використовувати інші.

Збірна м'ясна солянка в мультиварки




Солянка блюдо споконвіку російське і в початкової інтерпретації готується досить важко. А приступати до приготування не маючи належних знань або досвіду, за часту порівнянно з псуванням продуктів. І лише з часом. З плином проб і помилок почне вийдуть справжнє блюдо, справжня солянка. Так було завжди, але з появою мультиварки все змінилося.

Весняний суп



Суп зварити справа пари дурниць, якщо у вас під рукою молоді овочі і каструля з водою.

Суп з гарбуза і цвітної капусти



Крем суп на курячому бульйоні з соусом песто.

Сирно-креветочний суп




Легкий суп з печериць з креветками і плавлені сирки.