Ванільний пудинг з джемом зі свіжої полуниці



Інгредієнти:
- 0.3 склянки води
- 9 столових ложок цукор
- 2 склянки полуниці
- 2 чайні ложки желатину Dr. Oetker
- 1.25 склянки молока
- 1 упаковка ванільного цукру Dr. Oetker
- 2 склянки сколотин
- м'ята свіжа за смаком

1. У сотейнику змішайте воду і 3 ложки цукру. Доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини, поки цукор не розчиниться. Додайте 1 склянку нарізаної полуниці і варіть 10 хвилин, поки полуниця не стане м'якою. Розімніть ягоди виделкою, зніміть з вогню і додайте решту нарізану полуницю. Перелийте в миску, закрийте і охолодіть.

2. У сотейник налийте молоко, поставте на маленький вогонь на 10 хвилин. Додайте желатин, постійно заважайте, поки желатин не розчиниться. Додайте ванільний цукор. Злегка збільште вогонь і додайте цукор, що, перемішуючи, поки не розчиниться.

3. Зніміть з вогню, додайте сколотини. Розкладіть масу по 6 невеликим склянках, накрийте і охолодіть 6 годин. Перед подачею покладіть зверху в кожен по 3 столові ложки джему і прикрасьте гілочками м'яти.

Результат приблизно такий :)

Ванільний пудинг з джемом зі свіжої полуниці



Інгредієнти:
- 0.3 склянки води
- 9 столових ложок цукор
- 2 склянки полуниці
- 2 чайні ложки желатину Dr. Oetker
- 1.25 склянки молока
- 1 упаковка ванільного цукру Dr. Oetker
- 2 склянки сколотин
- м'ята свіжа за смаком

1. У сотейнику змішайте воду і 3 ложки цукру. Доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини, поки цукор не розчиниться. Додайте 1 склянку нарізаної полуниці і варіть 10 хвилин, поки полуниця не стане м'якою. Розімніть ягоди виделкою, зніміть з вогню і додайте решту нарізану полуницю. Перелийте в миску, закрийте і охолодіть.

2. У сотейник налийте молоко, поставте на маленький вогонь на 10 хвилин. Додайте желатин, постійно заважайте, поки желатин не розчиниться. Додайте ванільний цукор. Злегка збільште вогонь і додайте цукор, що, перемішуючи, поки не розчиниться.

3. Зніміть з вогню, додайте сколотини. Розкладіть масу по 6 невеликим склянках, накрийте і охолодіть 6 годин. Перед подачею покладіть зверху в кожен по 3 столові ложки джему і прикрасьте гілочками м'яти.

Результат приблизно такий :)

Салат з блакитним сиром



Інгредієнти:
- 50 г свіжого буряка (нарізати скибочками)
- 100 г блакитного сиру
- 1 яйце (зварити)
- 50 г стручкової квасолі (відварити в підсоленій воді 5-7 хвилин)
- 50 г копченої курки
- кілька листя салату
- розмарин
- сіль
- соєвий соус
- оливкова олія
- часник

На тарілку укладаємо листя салату, по краях салату викладаємо буряк, потім куряче м'ясо, порізане соломкою між буряковими шматочками, яйце розрізаємо на 4 частини і укладаємо на середину салату, між скибочками яйця укладаємо квасоля порізану, зверху укладаємо блакитний сир і на кожен шматочок буряка також по невеликому шматочку сиру.

Робимо заправку: 2 чайних ложки оливкової олії, 1/2 чайної ложки соєвого соусу, змішуємо видавлюємо через чеснокодавку четвертинку часничку, змішуємо поливаємо заправкою салат. НЕ солимо.

Піца з томатами



Для дека:
- папір для випічки

Інгредієнти для тіста:
- 300 г пшеничного борошна
- 1 упаковка сухих дріжджів Dr. Oetker
- 1 столова ложка цукру
- 1/2 столової ложки солі
- 2 столові ложки рослинної олії, наприклад, оливкової
- 175 мл теплої води
- 25 г тертого пармезану

Начинка:
- 350 г коктейльних томатів
- 150 г молодого козячого сиру
- 1 часточка часнику
- сіль
- мелений перець
- 3 столові ложки рослинної олії, наприклад, оливкової

Крім того:
- кілька листя базиліка
- 100 г тертого пармезану
- трохи свежемолотого перцю

1. Дріжджове тісто: ретельно перемішати борошно з дріжджами в мисці. Додати інші інгредієнти і перемішати за допомогою міксера (встановивши насадку з гачком для твердого тесту) деякий час на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості протягом приблизно 5 хвилин до утворення гладкого однорідного тесту. Покрити тісто і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться. Викласти деко папером для випічки.

2. Начинка: помити помідори і нарізати тонкими кружечками. Порізати молодий козиний сир приблизно на 20 кружечків. Очистити часник і ретельно подрібнити. Помістити тісто на робочому місці, злегка посипати борошном. Розділити тісто на 10 однакових частин, скачати кульки і змазаними маслом руками сформувати з них язички розміром приблизно 5 x 12 см. Викласти язички на деко. Зверху викласти віялоподібно гуртки помідора, а на них по 2 гуртка сиру на кожен з язичків, при цьому край повинен залишатися вільним. Приправити сіллю, часником, перцем, додати трохи оливкового масла і випекти.
Випікати 20 хвилин при температурі 200 ° C

3. Промити базилік, промокнути досуха, листя відокремити від стебла, нарізати їх соломкою. Перед подачею на стіл посипати піцу нарізаним соломкою базиліком, пармезаном і перцем.

РАДА:
Перед випіканням додатково посипте піцу 50 г рубаних оливок.

Легкий салат на сніданок



Інгредієнти:
- листя шпинату
- полуниця
- сіль
- оливкова олія

Приготування:
1. Листя шпинату моєму і рвемо руками, полунички порізати на невеликі шматочки.
2. Все змішати заправити оливковою олією і присипати трохи сіллю.
3. Викласти на листя салату.

Перці фаршировані індичкою та овочами



Інгредієнти:
Для начинки:
- 250 г пісної індички
- 3/4 чашки консервованих чорних бобів, промити і висушити
- 3/4 чашки замороженої кукурудзи
- 1 гострий маринований перець Серрано, нарізаний, за смаком
- 1 великий нарізаний кубиками помідор
- 1 зубчик часнику, подрібнити
- 3 столові ложки нарізаної цибулі
- 2 столові ложки нарізаної кінзи
- 1 чайна ложка кмину
- кошерна сіль за смаком

Для перців:
- 3 червоних болгарських перцю, розрізати уздовж навпіл
- 1/3 чашки знежиреного курячого бульйону
- 9 столових ложок нежирного сиру, натерти на тертку
- 1 столова ложка нарізаної зеленої лука, для гарніру

Спосіб приготування:
1. У великій сковороді підсмажте індичку, посоліть. Коли індичка стане коричневого кольору, додайте цибулю, часник, чорні боби, кінзу, перець серрано, нарізані кубиками помідори і кмин. Все добре перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні під кришкою 20 хвилин. Зніміть кришку, додайте кукурудзу і тушкуйте ще 5 хвилин або поки вся рідина не випарується.
2. Розігрійте духовку до 175 °. Розріжте перці уздовж навпіл, видаліть насіння і стебло.
3. Викладіть перці в форму для запікання. Заповніть кожен перець сумішшю індички і овочів. Налийте приблизно 1/3 склянки води або курячого бульйону на дно форми.
4. Щільно накрийте перці фольгою. Випікати необхідно 45-50 хвилин, або поки перці не стануть м'якими.
5. Видаліть фольгу, посипте зверху кожен перець натертим сиром і запікайте ще 5 хвилин. Перці можна подавати з зеленою цибулею або сметаною.
Приємного апетиту!

Німецький Егг Ніг



Інгредієнти:
- 10 яєчних жовтків
- 200 мл води
- 300 гр цукру
- 250 гр коньяку або бренді
- 100 гр горілки
- 1 стручок ванілі

Приготування:
1. Розчиніть цукор у теплій воді і остудіть.
2. Вбийте туди жовтки до отримання однорідної маси і додайте ваніль.
3 Поступово, помішуючи, введіть алкоголь і охолодіть.

Напій можна зберігати в холодильнику протягом тижня.

Німецький Егг Ніг



Інгредієнти:
- 10 яєчних жовтків
- 200 мл води
- 300 гр цукру
- 250 гр коньяку або бренді
- 100 гр горілки
- 1 стручок ванілі

Приготування:
1. Розчиніть цукор у теплій воді і остудіть.
2. Вбийте туди жовтки до отримання однорідної маси і додайте ваніль.
3 Поступово, помішуючи, введіть алкоголь і охолодіть.

Напій можна зберігати в холодильнику протягом тижня.

Коктейль "Будильник" (якщо треба трохи довше побути в здоровому глузді і без сну)


 Коктейль "Будильник" (если надо чуть дольше побыть в здравом уме и без сна)

Інгредієнти:
- 250 мл Коли
- 3 чайних ложки розчинної кави
- 50 мл коньяку

Все це найкраще змішувати в глечику (кава при додаванні з колою може пінитися).

Коньяк потрібен, щоб трохи зняти відчуття втоми організму. Але не перестарайтеся.

Коктейль "Будильник" (якщо треба трохи довше побути в здоровому глузді і без сну)


 Коктейль "Будильник" (если надо чуть дольше побыть в здравом уме и без сна)

Інгредієнти:
- 250 мл Коли
- 3 чайних ложки розчинної кави
- 50 мл коньяку

Все це найкраще змішувати в глечику (кава при додаванні з колою може пінитися).

Коньяк потрібен, щоб трохи зняти відчуття втоми організму. Але не перестарайтеся.

Проста випічка - конверти з шинкою і сиром



Інгредієнти:
- лист листкового тіста, розморозити
- 2 ст. ложки дижонской гірчиці
- часниковий і цибульний порошок
- листя сушеного чебрецю
- 8 тонких шарів шинки
- 8 тонких шарів сиру
- велике яйце, збити з 1 ст. ложкою води
- мелений чорний перець

Приготування:
1. Нагрійте духовку до 200 градусів, деко застелити папером для випічки.
2. Розкачайте тонко тісто. По всій поверхні нанесіть гірчицю, присипте цибульним і часниковим порошком і дрібкою чебрецю. Наріжте на 4-5 квадратів.
3. На кожен квадрат викладіть по 2 шматки шинки і сиру, складіть в конверт. Перекладіть їх на деко.
4. Змастіть збитим яйцем, присипте трохи чорним перцем і відправте на 15 хвилин у духовку, випікаючи до золотисто-коричневої скоринки.
5. Остудіть злегка і подавайте поки сир не розплавився.

Приємного апетиту!

Чаклуни з кабачка, з курячим філе



Пропорції точно дати не можу, так як робила на око.

Інгредієнти:
- Великий кабачок
- куряче філе
- цибуля
- часник
- борошно
- яйце
- зелень
- сіль
- перець
- приправи за смаком

Приготування:
1. Кабачок натерти на велику тертку, посолити, "пожмякать", щоб виділився сік.
2. Злити сік, додати яйце, цибуля, 3-4 ст. ложки c гіркою борошна, посолити, додати спеції, ретельно перемішати.
3. Куряче філе дрібно порубати, або перекрутити на м'ясорубці, додати цибулька, часник, сіль, спеції.
4. На сковороді розігріти олію, на невеликому вогні.
5. На сковорідку викладати по столовій ложці кабачкової маси, зверху по чайній ложці курячого фаршу, зверху знову кабачкову масу, щоб закрилися чаклуни, накрити кришкою, і смажити на середньому вогні з одного боку, потім перевернути , і смажити до готовності з іншого.
6. Подавати зі сметаною, або з чим ви більше любите.

Спробуйте, дуже ніжно і смачно!