Макарони з шинкою і грибами



Інгредієнти: для рецепта : ::

- макаронів - 1 упак.
- Консервованих печериць - 1 бан.
- Шинки - 300 гр.
- Томатна паста за смаком
- сіль
- цибулина - 1 шт.

Спосіб приготування страви:

Обсмажуємо цибулю, додаємо шампіньйони. Смажимо, помішуючи 5-10 хв. потім кладемо томатну пасту, мелконарезанную шинку і обсмажуємо ще хвилин 5. Макарони варимо в підсоленій воді. Промиваємо і викладаємо їх на сковорідку. Все перемішуємо.

Макарони з морепродуктами



Інгредієнти: для рецепта : ::

- Морепродукти за смаком - 0.5 кг,
- Часник - 3 зубчики,
- Стебло селери - 150 г,
- Томати у власному соку - 200 г,
- Сіль,
- Перець,
- Олія,
- Макарони.

Спосіб приготування страви:

Налити воду в каструлю, посолити і варити в ній макарони, до тих пір, поки не будуть готові. На сковороді з рослинним маслом обсмажити протягом 20-30 секунд видавлений часник і дістати його з сковороди. У масло викладається нарізаний стебло селери, а так само заморожені морепродукти. Смажити необхідно на самому великому вогні до тих пір, поки морепродукти остаточно не розморозяться. Все це гаситься порядку 3 хвилин, після чого можна додати томати у власному соку разом з сіллю і перцем. Макарони так само поміщаються в сковороду, все блюдо ретельно перемішується і можна подавати до столу.

Пиріг з спагетті



Інгредієнти: для рецепта : ::

- 170 г спагеті;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 70 г тертого пармезану;
- 2 яйця;
- 200 г сиру;
- Cоус для спагетті (на смак);
- 100 г моцарели

Спосіб приготування страви:

Спагеті варимо відповідно до інструкцій на упаковці. Зливаємо воду. Додаємо вершкове масло і перемішуємо. Всипаємо тертий пармезан і яйця, перемішуємо. Викладаємо спагетті в форму для запікання. Зверху закриваємо сиром. Закриваємо шаром соусу і випікаємо при температурі в 180 градусів 20 хвилин. Дістаємо і кладемо шар моцарели (тертої). Відправляємо ще на 5 хвилин у духовку.

Гриби під томатним соусом з макаронами



Інгредієнти: для рецепта : ::

- 100 г печериць
- 100 г сиру
- 3 ст. л. томатної пасти
- 200 г макаронних виробів
- 3 ст. л. рослинного масла
- зелень кропу

Спосіб приготування страви:

Гриби помийте, почистіть і наріжте тонкими скибочками. Потім на сковороду налийте трохи олії і смажте гриби. За кілька хвилин до готовності викладіть в гриби томатну пасту, посоліть і тушкуйте ще 2-3 хв. Сир натріть на дрібній тертці, а зелень кропу дрібно наріжте. Макарони відварити в підсоленій воді, відкиньте на друшляк. Викладіть макарони в блюдо і з'єднайте з сиром і зеленню, все перемішайте. Зверху макаронів викладіть гриби в томатному соусі. До столу подавайте в гарячому вигляді.

Запіканка «Абиссинские полосатики»



Інгредієнти: для рецепта : ::

- Ракушечка будь-які, 250 гр. (Півпачки)
- Невеликий качан цвітної капусти
- 2 склянки молока
- Сир тертий
- Сир вершковий (100 гр)
- Борошно (2 ст.л.)
- Вершкове масло
- Хлібні крихти

Спосіб приготування страви:

Соус: на середньому / слабкому вогні нагрівайте 2 склянки молока. Молоко повинно бути гарячим, але не повинно кипіти. Поки молоко нагрівається, розтопіть 4 столових ложки вершкового масла і розмішайте в ньому 2 столові ложки борошна Постійно помішуючи, влійте цю суміш у гаряче молоко. Поріжте шматочками вершковий сир і додайте в молоко. Додайте білий перець і сіль (по половині чайної ложки кожного). А тепер помішуйте, не даючи закипіти, поки не розчиниться сир і соус не стане однорідним. Це займе хвилин 5-10. Тепер соус можна знімати з вогню. Не забувайте його регулярно помішувати, щоб не допустити утворення пінки. Наріжте квіточки з капусти. Їх має вийти приблизно стільки ж, скільки черепашок. Закип'ятіть воду і варіть макарони і капусту разом, як зазначено на пачці черепашок. Поки все вариться, розігрійте духовку на 230 градусів (500 F)
У форму для запікання виливайте соус. Туди ж черепашки з капустою, і все перемішати. А тепер в духовку на 5 хвилин ...
В цей час розтопіть 4 столових ложки вершкового масла і змішайте його з хлібною крихтою. Дістаньте форму, а духовку перемкніть на гриль. Додайте хлібних крихт і посипте все тертим сиром. І знову в духовку на 3-5 хвилин.

Італійський салат з сиром і макаронами



Інгредієнти: для рецепта : ::

- Сир Едам 200 г
- Шинка 200 г
- Перець солодкий жовтий 1 шт.
- Помідори червоні 100 г
- Тальятелле 200 г
- Петрушка 5 г
- Кріп 5 г
- Базилік свіжий зелений 5 г
- Маслини без кісточки 30 г
- Майонез 80 г

Спосіб приготування страви:

Нарізати соломкою сир. Нарізати соломкою шинку. Додати нарізані скибочками помідор і солодкий перець.
Відварити макарони і змішати з уже приготовленою нарізкою (можна використовувати будь-які макаронні вироби твердих сортів).
Заправити майонезом, викласти в салатницю, прикрасити зеленню і маслинами.

Пельмені "Коротаєвський"


Пельмени "Коротаевские"


Інгредієнти: для рецепта : ::

- Свинина - 700 гр.
- Яловичина - 1300 гр.
- Часник - 6 зубчиків
- Цибуля - 4 цибулини
- Курячі яйця - 4 шт.
- Мука
- Вода - 2 склянки.

Томатний соус для піци



Вам знадобиться

Томатне пюре 500 г
Оливкова олія 30 мл
Сіль морська ? ч.л.
Цукор-пісок 10 г
Часник часточки 2 шт.
Орегано ? ч.л.
Базилік сушений ? ч.л.

Піца з фаршем «по-домашньому»



Завжди мріяв самостійно приготувати піцу, і нарешті зібрався. Все виявилося набагато простіше ніж я думав. Зовсім не довелося підкидати крутиться тісто :) Піца хороша тим, що в неї можна змішати майже все що завгодно, але оскільки я готував її вперше, вирішив особливо не експериментувати.

Піца з помідорами чері та базиліком



Ця піца - різновид відомої на весь світ Маргарити, тільки не з моцарелою, а з пармезаном. Помідори черрі надають неповторну соковитість і насиченість смаку, а базилік доповнює гармонію ароматів. Інгредієнтів вистачить на 2 великі піци, так що в порції вийде 2 хороших шматка.

Піца з ковбасою



Вам знадобиться

Борошно пшеничне 500 г
Сіль морська ? ч.л.
Дріжджі сухі швидкодіючі 5 г
Оливкова олія 50 мл
Моцарелла 200 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Маслини без кісточки 100 г
Ковбаса сирокопчена 100 г

Піца з грибами і козячим сиром




Легка піца без м'яса, в якій ключову роль відіграє свіжий козячий сир. Якщо ви його любите - цю піцу обов'язково варто спробувати. Соус для піци ви можете приготувати за рецептами: томатного соусу і томатний соус з естрагоном.