Піца по-японськи



Інгредієнти: для рецепта :: для піци по-японськи

борошно - 2 склянки
дріжджі - 50 г
вода - 100 мл
молоко - 1 стакан
олія оливкова - 2 ст. л.
Вершки - 300 мл
часник - 4 зубчики
морський коктейль - 200 г
лук ріпчаста - 1 шт.
Пармезан - 150 г
авокадо - 1 шт.
Гриби свіжі - 100 г
креветки - 150 г
крабове м'ясо - 100 г

Піца Гавайська



Нам буде потрібно:
пиріжкові тісто,
200 гр. шинки,
200 гр., ананасів в шматочках,
кетчуп, майонез,
400 гр. сиру,
рослинне масло для дека.

Піца домашня



Інгредієнти: для рецепта :: для піци домашньої

5 г. сухих дріжджів
20 мл. оливкової олії
175 г. борошна
200 р. фаршу
1,5 помідора
кілька маслин
100 р. твердого сиру
50 р. томатного соусу
сушений базилік і орегано
зелень базиліка

Неаполітанська піца



Вам знадобиться

Дріжджі сухі активні 3 г
Цукор-пісок 2 г
Борошно пшеничне 120 г
Оливкова олія 50 мл
Сіль ? ч.л.
Маслини без кісточки 50 г
Часник часточки 1 шт.
Помідори Черрі 50 г
Сир 50 г
Лук-шалот 20 г
Базилік свіжий зелений 10 г
Орегано ? ч.л.
Чебрець 2 г

Закрита піца кальцоне з овочами



Вам знадобиться

Борошно пшеничне 500 г
Дріжджі сухі швидкодіючі 5 г
Сіль морська ? ч.л.
Оливкова олія 90 мл
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Часник часточки 3 шт.
Кабачки 800 г
Томати у власному соку 800 г
Базилік свіжий зелений 30 г
каперси 15 г
Моцарелла 100 г

Спагеті з фореллю



Інгредієнти: для рецепта : ::

- форель - 300 р.,
- 20% вершки - 200 мл.,
- сир «Дор Блю» - 50 р.;
- Злив. масло;
- Спагетті;
- Пармезан;
- Часник;
- Кріп, сіль, перець.

Спосіб приготування страви:

Ставимо варитися спагетті. На сковорідці розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо часник і як тільки він віддав аромат, прибираємо його з сковороди, висипаємо туди середні шматочки форелі, обсмажуємо, поки рибка не стане «біленької».
Додаємо вершки, трохи солимо і перчимо, злегка помішуючи, тушкуємо хвилин 5, додаємо дрібно порубаних «Дор Блю» і помішувати до його розчинення. Додаємо в сковорідку спагетті і перемішуємо з соусом. тушкуємо ще хвилин 5.
Посипаємо трошки укропчиком, перемішуємо і по тарілочках. Зверху посипати пармезанчіком.

Конкільоне, фаршировані сиром



Інгредієнти: для рецепта : ::

- 150 г конкільоне (великі черепашки);
- 400 г сиру м'якого вершкового;
- 1 зубчик часник;
- Базилік рубаний;
- Перець червоний мелений;
- Сіль

Спосіб приготування страви:

Мушлі зварити у великій кількості підсоленої води до напівготовності. Сир збити, змішати з подрібненим часником, базиліком, посолити і поперчити. Начинити черепашки сирною масою, укласти в змазану маслом форму і запікати 15 хвилин при 220 ° С. При подачі оформити нарізаними часточками помідорами і листям зеленого салату.

Локшина з печерицями і пармезаном




Інгредієнти: для рецепта : ::

- локшина або інші макаронні вироби
- печериці
- сир пармезан
- сіль
- суміш італійських трав (можна взяти тільки орегано)
- рослинне і вершкове масло

Спагеті з соусом з баклажанів




Інгредієнти: для рецепта : ::

- спагетті - 250 г
- баклажани - 2 шт.
- Помідори - 3 шт.
- Часник - 2 зубчики
- масло рослинне - 2 ст. ложки
- зелень кропу
- перець чорний мелений, сіль за смаком

Спосіб приготування страви:

Спагеті відварити в підсоленій воді, відкиньте на друшляк.

Для соусу: очищені баклажани наріжте скибочками, обсмажте з нарізаним часником на олії, потім додайте скибочки помідорів, посоліть, поперчіть і смажте 10 хвилин. Викладіть спагетті на блюдо, додайте приготований соус і оформіть зеленню.

Галушки з локшиною




Інгредієнти: для рецепта : ::
- сир тертий - 50 г
- шпик нарізаний кубиками - 50 г
- яйце - 4 шт.
- Локшина варена - 2 склянки
- спеції

Спосіб приготування страви:

Яйця збити , додати сир, сіль і локшину, все розім'яти. Розтопити кубики шпику.
Ложкою сформувати галушки з лапшевной маси і обсмажити з обох сторін в витопився жирі.
Подати галушки із зеленим або овочевим салатом.

Міні-піца (Час обідати)



Рецепт з передачі Час обідати! (16.01.2014)
Готує Анна Фроловцева.

Для приготування страви Вам знадобиться:

Дріжджове тісто,
оливкова олія,
помідори,
оливки,
зелень,
сир