Млинці з беконом і яблуками (Відкрита кухня)



Рецепт з передачі Відкрита кухня (01.03.2014)

Вам потрібно:

Молоко 1 л
Борошно 250 г
Яйця 3 шт.
Рослинна олія 2 ст.л.
Цукор 2 ст.л.
Сіль щіпка
Вершкове масло 50 г

Для начинки:
Бекон 150 г
Кориця щіпка
Цукор 1 ч.л.
Яблука 2 шт.
Кальвадос 50 мл
Вершкове масло 20 р.

Бельгійські пивні оладки (Відкрита кухня)



Рецепт з передачі Відкрита кухня (01.03.2014)

Вам потрібно:

Борошно 200 г
Яйце 4 шт.
Дріжджі сухі 5 г
Пиво світле 200 мл
Масло вершкове 60 г
Цукор 135 г
Сіль за смаком

Для соусу:
Яблука 2 шт.
Вершкове масло 10 г
Цукор 2 ст.л.
Мускатний горіх щіпка
Кориця 1 паличка
Гвоздика 4 шт.
Сухе червоне вино 300 мл
Заморожена вишня 1 упаковка

Млинцевий торт (Запитайте кухаря)



Рецепт з передачі Запитайте кухаря (01.03.2014)
Готує Юрій Рожков.

Вам потрібно:

Для тіста:
борошно млинець 400 р.
молоко 300 мл .
Яйця 2 шт.
Вода 100 мл.
Рослинне масло 50 мл.
Цукор, сіль за смаком


Кольорові млинці (Запитайте кухаря)



Рецепт з передачі Запитайте кухаря (01.03.2014)
Готує Юрій Рожков.

Вам потрібно:

борошно млинець 400 р.
молоко 300 мл.
Яйця 2 шт.
Буряк 2 кг.
Морква 2 кг.
Вода 100 мл.
Сметана 2 ст ложки
масло рослинне 50 мл.
Сіль, цукор за смаком

Карамельний флан з зеленими фісташками (Готуємо з Олексієм Зиміним)



Рецепт з передачі Готуємо з Олексієм Зиміним від 01.03.2014

Вам потрібно:

цукор 1,5 склянки
яйце 8 шт.
Молоко 4 склянки
ванілін 1 ч. ложка
кукурудзяний крохмаль 1 ст. ложка
ром 2 ч. ложки
фісташки 200 р.

панкейк (Час обідати!)



Рецепт з передачі Час обідати! (28.02.2014)

Вам потрібно:

Для млинців:
борошно - 250 г,
молоко - 400 мл,
цукрова пудра - 45 г,
сода - 1 ч. л.,
рослинне масло - 30 мл,
сіль, ванільний цукор


Млинці "Креп сюзетт" (Час обідати!)


 Блинчики "Креп сюзетт" (Время обедать!)

Рецепт з передачі Час обідати! (28.02.2014)

Вам потрібно:

Для млинців:
яйця - 2 шт.,
борошно - 250 г,
молоко - 300 мл,
вершкове масло - 20 г,
ванільний цукор,
сіль


Млинці "Росіяни" з куркою і грибами (Час обідати!)


 Блины "Русские" с курицей и грибами (Время обедать!)

Рецепт з передачі Час обідати! (28.02.2014)

Вам потрібно:

Для млинців:
молоко - 1 л,
яйця - 4 шт.,
цукор -1 ст. л.,
сода - 1 ч. л.,
оцет - 1 ч. л.,
борошно - 150 г ,
вода - 300 мл,
сіль, рослинна олія


Млинці "Лакомка" (Час обідати!)


 Блинчики "Лакомка" (Время обедать!)

Рецепт з передачі Час обідати! (28.02.2014)

Вам потрібно:

Начинка (на 6 млинців):
курага - 150 г,
сир - 200 г,
яблука - 3 шт.,
рослинне масло - 20 мл,
цукор - 30 г,
цукрова пудра - 50 г.

Пісочне печиво "Шекер Чурек"


 Песочное печенье "Шекер Чурек"


Любителям домашнього чаювання в умовах вкрай затишній сімейної обстановки присвячується. Пісочне печиво з азербайджанської кухні в перебігу 30 хвилин. Безумовно цей бліц рецепт доведеться в пору в найтяжчу хвилину кулінарної неготовності.

Сирна запіканка з млинцями (Контрольна закупівля)



Рецепт з передачі "Контрольна закупівля" від 28.02.2014

Вам потрібно:

Яйця - 1 шт.,
цукор - 0,5 ст. ложки, сіль - 0,5 ст. ложки,
молоко - 2 склянки,
борошно - 1 склянка,
рослинне масло - 0,5 ст. ложки,
газована вода - 0,5 склянки,
виноград, журавлина - для подачі


Чізкейк із млинців з абрикосовим джемом ( Контрольна закупівля)



Рецепт з передачі "Контрольна закупівля" від 27.02.2014

Вам потрібно:

Сирний сир - 200 г,
яйця - 3 шт.,
сметана - 2 ст. ложки,
родзинки - 50-70 г,
лимонний сік - 1 ст.,
цукор - 4 ст. ложки,
цедра - за смаком,
ванілін - щіпка,
борошно - 100 г,
абрикосовий джем - 150 г.