Скандинавський пиріг з горбушею (Контрольна закупівля)



Рецепт з передачі" Контрольна закупівля "від 12.03.2014

Вам потрібно:

Вершкове масло - 50 г,
молоко - 100 мл,
дріжджі - 1 ч. ложка,
цукор - 1 ч. ложка, сіль - 0,5 ч. ложки,
борошно - 250 р.

Качка в тесті з яблуками




Рано чи пізно, в житті кожної господині настає момент, коли необхідно довести свою кулінарну спроможність. І нехай це лише ментальна необхідність, і в разі не вдалого докази по суті нічого не зміниться, але пройти подібне хрещення доведеться.

Кекс з вишнею від Дар'ї Донцової



Рецепт з передачі Кулінарний поєдинок від 08.03.2014
Готує письменниця Дар'я Донцова.

Вам потрібно:

суміш для кексу
молоко
вишня заморожена
цукрова пудра
м'ята

Морквяний пиріг (Контрольна закупівля)



Рецепт з передачі "Контрольна закупівля" від 05.03.2014

Вам потрібно:

Ванільні сухарі - 300 г,
родзинки - 70 г,
кип'ячена вода - 1 стакан,
терта морква - 100 г,
цукрова пудра - 2 ст. ложки,
ванільний цукор - 2 ст. ложки,
борошно - 1 склянка,
сіль, кориця - до смаку,
виноград, журавлина, цукати - для прикраси

Пісний пиріг з перловкою (Час обідати!)



Рецепт з передачі Час обідати! (04.03.2014)

Вам потрібно:

Сухі дріжджі - 6 г,
вода - 1 стакан,
цукор - 2 ст. л.,
сіль - 1,5 ч. л.,
борошно - 3 склянки,
перловка - 1 стакан,
ріпчаста цибуля - 1 шт.,
солоні огірки - 2 шт.,
білі гриби - 400 г,
рослинне масло

Монастирська коврижка (Контрольна закупівля)



Рецепт з передачі "Контрольна закупка "від 03.03.2014

Вам потрібно:

Чорний чай - 250 мл,
мигдаль - 5-6 шт.,
чорнослив - 100 г,
курага - 100 г,
цукати - 0,5 склянки,
борошно - 2 склянки,
сода - 0,5 ч. ложки,
цукровий пісок - 0,5 склянки,
мед - 2 ст. ложки,
сіль - за смаком,
цедра половини лимона,
рослинне масло - 70 мл,
мускатний горіх - 1 щіпка

Ягідний чізкейк (Панночка і кулінар)



"Панночка і кулінар"
рецепт з випуску від 02.03.2014


Вам потрібно:

вершкове масло 200 р.
сирний сир 300 г.
полуниця 200 р.
печиво 400 р.
яйце 3 шт.
Вершки 150 мл.
Цукровий пісок 200 р.
ванільний цукор 70 р.

Галет з яєчнею (Відкрита кухня)



Рецепт з передачі Відкрита кухня (01.03.2014)

Вам потрібно:

Пшеничне борошно 300 г
Гречана мука 100 г
Яйця 2 шт.
Молоко 500 мл
Вода 500 мл
Вершкове масло 50 г

Для начинки:
Бекон 150 г
Печериці 150 г
Чеддер 100 г
Яйце 1 шт.
Шпинат 50 г

Млинцевий пиріг (Відкрита кухня)



Рецепт з передачі Відкрита кухня (01.03.2014)

Вам потрібно:

Млинці 1 кг
Сирний сир 500 г
Лосось 300 г

Для соусу:
Вершкове масло 70 г
Борошно 2 ст.л.
Молоко 100 мл
Чеддер 30 г
Шпинат 60 г