Лимонно-лаймовий курд




Підійде як прошарок в випічці, або з оладками і млинцями.

Банановий хліб (Час обідати)



Рецепт з передачі Час обідати! (17.03.2014)

Вам потрібно:

перестиглі банани 400 р.
волоські горіхи 200 р.
світло-коричневий цукор 200 г.
борошно 200 р.
вівсяні пластівці 30 р.
вершкове масло 100 м.
яйце 2 шт.
Ваніль, кориця за смаком
сода 1 ч. ложка
сіль 1/2 ч. ложки

Сирний пиріг (Панночка і кулінар)



"Панночка і кулінар"
рецепт з випуску від 16.03 .2014


Вам потрібно:

листкове бездріжджове тісто 2 листа
сир блакитний 150 р.
часник 1 зубчик
груша 3 шт.
Яйце 1 шт.
Кріп 1 шт.
Сир м'який 500 р.
рослинне масло

Фісташкові пончики (Їмо вдома)



Рецепт з передачі Їмо вдома (16.03.2014)

Вам потрібно:

мука 520 г
яйця курячі 2 шт.
Несолоні очищені фісташки 60 г
розм'якшене вершкове масло 50 г
рослинне масло для фритюру 400 мл
молоко 1 склянка
цукор 2 ст. л.
Цукрова пудра 1 ст. л.
Сухі дріжджі 7 г
морська сіль 0.25 ч. л.

Хліб на соді і домашнє масло (Відкрита кухня)



Рецепт з передачі Відкрита кухня (15.03.2014 )

Вам потрібно:

Масло
Вершки 35% 1 л
Лук-сібулет 25 г
Перець чилі 1/2 стручка
Велика морська сіль 10 г
Крижана вода 500 мл

Хліб
Пахта 460 мл
Цільнозернові борошно 600 г
Розпушувач 20 г
Сіль за смаком
Вівсяні пластівці 15 г

Листковий пиріг з шинкою і грюйер (Відкрита кухня)



Рецепт з передачі Відкрита кухня (15.03.2014)

Вам потрібно:

Листкове тісто 500 г
Сир грюйер 500 г
Шинка 800 г
Яйце 2 штуки

Для соусу бешамель:
Сир чеддер 100 г
Вершкове масло 50 г
Борошно 2 ст.л.
Молоко 750 мл
Мангольд 20 г

Торт "Прага" (Відкрита кухня)


 Торт "Прага" (Открытая кухня)

Рецепт з передачі Відкрита кухня (15.03.2014)

Вам потрібно:

Для тіста:

Яйця 6 штук
Цукор 150 г
Борошно 115 г
Какао порошок 25 г
Вершкове масло 40 г

Пиріг з сиром і помідорами чері (Готуємо з Олексієм Зиміним)



Рецепт з передачі Готуємо з Олексієм Зиміним від 15.03.2014

Вам потрібно:

сир моцарелла для піци 400 р.
листкове тісто дріжджове 500 р.
помідори черрі 500 р.
базилік зелений 10 р.
салатна суміш 60 р.
оливкова олія 5 ст. ложок
оцет 2 ст. ложки
сіль, перець за смаком