Рисові коржі з начинкою



Рецепт:
1. Беремо блендер. Закидаємо морква з яблуками. Звичайно в ньому морквина з яблуком яким-небудь подрібнюється в пюре. Тому що на дні залізний гвинт з зазублинами і швидкість скажена.

2. Стакан рису (сухого, чи не вареного) помити, засипати в блендер. Води туди ж приблизно склянку або трохи менше. 1 ст.л. рослинного масла (можна


Пиріг із сухофруктів



Продукти:
3 яица
1 склянка цукор
70 гр. маргарину
4-6 ст.л. молока
борошно
сметана
1 ч.л. розпушувача
1 ч.л. ваніліну
курага і родзинки на око

Пиріг із сухофруктів



Продукти:
3 яица
1 склянка цукор
70 гр. маргарину
4-6 ст.л. молока
борошно
сметана
1 ч.л. розпушувача
1 ч.л. ваніліну
курага і родзинки на око

Печиво "Гусячі лапки"


 Печенье "Гусиные лапки"

Продукти:
1 пачка сиру (200гр)
1 пачка маргарину
2,5 ст борошна
0, 5 чай лож соди
2 яйця
цукор для обсипання

Коржики для зятя



Продукти:
1 яйце
2/3 склянки води
борошно
сіль
рас. масло для смаження
цукрова пудра

Торт "Тірамісу" з білим шоколадом


 Торт "Тирамису" с белым шоколадом

Продукти:
6 яєчних жовтків
130 г цукру
4 яєчних білка
60 г крохмалю
70 г борошна
цукрова пудра для посипання
450 г маскарпоне
1 год . л. екстракту ванілі
1 1/2 чашки вершків для збивання
100 г білого шоколаду
100 г (1/2 чашки) цукру
1 чашка міцної кави свіжозвареного
50 г (1/4 чашки) цукру
1/3 чашки темного рому
Порошок какао

Торт "Irish Cream"


 Торт "Irish Cream"

Для шоколадної основи:
2/3 чашки борошна
1/3 чашки несолодкого какао порошку
2/3 чашки цукру
3/4 ч.л. соди
1/2 ч.л. пекарського порошку
1/4 ч.л. солі
1 велике яйце кімнатної температури
1/4 чашки молока
3 ст.л. рослинного масла (кукурудзяного або канола)
1/2 ч.л. екстракту ванілі



Для мусу "Irish Cream":
1/2 чашки молока
2 ст.л. крохмалю
2 великих яйця, розділити
2 ч.л. розчинної кави
1/8 ч.л. солі
1 пакетик желатину (2 1/4 ч.л)
2 oz (56 г) молочного шоколаду, дрібно посіченою
2 oz (56 г) шоколаду з вмістом 60 -70% какао, дрібно посіченою
1/4 чашки лікеру "Irish Cream"
1 ч.л. екстракту ваніліну
2 ст.л. води + 1/4 чашки води
1/3 чашки цукру
1 1/3 чашки жирних вершків для збивання
Для коричного сиропу:
3 ст.л. коричневого цукру
1/3 чашки білого цукру
1/2 ч.л. меленої кориці
1/3 чашки води
2 ст.л. світлого кукурудзяного сиропу

Для школадного ганашa:
6 oz (170 г) шоколаду з вмістом какао 60-70%, порубаного
3/4 чашки жирних вершків
1 ст.л. світлого кукурудзяного сиропу
1 ч.л. ванільного екстракту

Тістечка "Milky Way"


 Пирожные "Milky Way"

Продукти:
6 ст.л. світлого кукурудзяного сиропу
1/2 чашки плюс 2 ст.л. цукру
2 ст.л. несолоного вершкового масла
1/2 чашки жирних вершків
50 г гіркого шоколаду

Для шоколадного крему:
1 1/2 чашки жирних вершків
100 г молочного шоколаду вищої якості

Яблучні слойки з карамеллю



Продуктів на 12 слоек:
1 1/2 чашки цукру
1/2 чашки води
1 паличка або 113 г несолоного вершкового масла
1 ст.л. свіжого лимонного соку
6 яблук очищених від шкірки і серцевини і порізані на кубики по приблизно 2 см (краще кисло-солодкі яблука, добре підійдуть і кислі яблука, але найголовніше, щоб вони тримали форму і не розварювалися)
листкове тісто в два пласта, всього близько 900 гр.

Пахвала



Для приготування потрібно:
листкове тісто з магазину ( бездрожжевое або дріжджове)
1 стакан цукрового піску
2 склянки мелених волоських горіхів
2-3 яйця
3-4 столові ложки меду

Печиво з кукурудзяними пластівцями



Продукти:
4 яєчних білка (сирих)
1/4 склянки меду
1 стакан кукурудзяних пластівців
1/2 склянки фундука
1/2 склянки цукру
1/2 ст. ложки пшеничного борошна
рослинне масло для змазування дека

Шоколад з грушами і блакитним сиром



Продукти:
250 г гіркого шоколаду (не менше 60% какао)
50 мл жирних вершків
300 г м'якого вершкового сиру
100 г сиру з блакитною цвіллю
2 великі тверді груші
2 ст. л. топленого масла
щіпка кайенского перцю
мелений чорний перець
мелена паприка