рецепт торта червоний оксамит з фото




Інгредієнти:

маргарин - 100 г
цукор - 1,5 склянки
яйця - 2 шт.
Червоний харчовий барвник
оцет - 3 ч. л.
Ароматизатор (за бажанням) - 1 ч. л.
Ванільний цукор - 1 ч. л.
Борошно - 2,5 склянки
какао - 20 г
сода - 1 ч. л.
Сіль - 1/2 ч. л.
Кефір - 1 склянка

Для крему:

вершковий сир - 220 г
розм'якшене вершкове масло - 100 г
цукрова пудра - 2,5-3 склянки
ванільний цукор - 2 ч. л.

Великдень «Царська»




Інгредієнти
Для сирної маси:
- 1 кг 18%-го сиру (нормальний сир буває тільки 18% - ний) - бажано, приготованого самостійно; сир повинен бути досить щільним, в міру однорідним і не мати кислий запах; якщо сир з ринку або з магазина - то крупнокусковой
- 400 г вершкового масла
- 400 г цукрової пудри
- 300 г вершків (30% жирності або більше)
- 100 г родзинок
- 100 г цукатів
- 100 г зацукровані або сушеної вишні (це не обов'язково, але надає особливого смаку)
- 100 г обсмажених мигдальних горіхів або кешью
- 50 г шоколаду (чорний без добавок, 72% і більше)
- 5-6 жовтків, можливо більш помаранчевих
- 1-2 г ваніліну
Для прикраси поверхні паски:
- цукати,
- родзинки та інші сухофрукти
- розтоплений шоколад,
- цукрова пудра
- та інше з власної фантазії.

Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою



Інгредієнти:

Яблука (160 г) 2 шт.
Вершкове масло 20 г
Цукор-пісок 75 г
Мінеральна вода 45 мл
Кориця мелена ? ч.л.
Гвоздика 2 шт.
Лимонний сік 5 мл
Борошно пшеничне 100 г
Яйце куряче 2 шт.
Молоко 175 мл
Сіль 1 ч.л.
Рослинна олія 45 мл

Рецепт - Курячі котлети з яблуками в беконі



Інгредієнти для курячих котлет з яблуками в беконі

курячий фарш - 600 г
невелика цибулина - 1 шт.
Середнє кисло-солодке яблуко - 1 шт.
Яйце - 1 шт.
Бекон - 8 смужок
сіль - за смаком

Домашній Снікерс




Інгредієнти:

Для першого шару:
200 г молочного шоколаду
50 г цукерок-ірисок
50 г вершкового масла

Для другого шару:
4 ст.л. вершкового масла
1 склянка цукру
1/4 склянки згущеного молока
1 1/2 склянки зефірного крему
50 г арахісового масла
1 ч.л. ваніліну
1 1/2 склянки нарізаного солоного арахісу

Шоколадні тістечка панна-кота



Для тіста:
* 50 г м'якого вершкового масла або маргарину
* 100 г цукру
* 4 яйця
* 250 г пшеничного борошна
* 2 ч. л. розпушувача тіста від Dr. Oetker
* 50 г меленого очищеного мигдалю
* 50 г охолодженого вершкового ванільного пудингу (готовий продукт)

Для покриття:
* 7 пластинок білого желатину
* 100 мл молока
* 75 г цукру
* 25 г просіяного какао
* 500 г вершків
* 200 г шоколаду (50% какао)
* 2 ст. л. лимонного соку
* 200 г маскарпоне (італійський вершковий сир)

Для прикраси:
* 4 очищеного великого стиглого ананаса (без серцевини )
* 25 г коричневого цукру (тростинного)

Рецепт сирники в духовці



Інгредієнти:

Сир (краще не жирний) - 400 г
Яйце куряче - 2 шт.
Цукор-пісок - 3 ст. л.
Борошно пшеничне - 4 ст. л.
Розпушувач тіста - 0,5 ч. л.
Ванільний цукор - 0,5 ч. л.
Щіпка солі
Ягоди - 100 г

Торт "Ягідна зебра"




Для тіста:
* 3 яйця
* 150 г цукру
* 1 пакетик ванільного цукру від Dr. Oetker
* 125 мл рафінованої олії
* 200 г пшеничного борошна
* 3 ч.л. розпушувача тіста від Dr. Oetker
* 1 ст. л. (10 г) просіяного какао
* 1 ст. л. молока або води

Для начинки:
* 6 пластинок білого желатину
* 600 г грецького йогурту (9,4% жирності)
* 40 г цукру
* 300 г дрібної полуниці
* 1 банка консервованих мандаринів (вміст банки без рідини - 175 г)
* 2 ст. л. мандаринового сиропу (з банки)
* 200 г вершків

Солодкі роли з волоськими горіхами



Інгредієнти:
200 г волоських горіхів
2-3 ст.л. меду
4 готових тонких млинчика (
50 г шоколадної стружки

Сирники з морквою




Дуже корисний сніданок з сиру і моркви.

Ванильно-грушевий пиріг



Разморозьте готове тісто.
Покладіть тісто у форму для випічки.

Начинка:
- 5 груш, очистити , видалити серцевину, тонко нарізати
- 1/4 чашки борошна
- 1/2 ч.л. великої морської солі
- 1/2 склянки тростинного цукру
- 1 ч.л. меленої кориці
- 1/2 стручок ванілі або 1 ч.л. ванільного екстракту