Торт з медом та мигдалем



Для покриття торта:
* 50 г вершкового масла
* 50 г коричневого цукру (тростинного)
* 75 г вершків
* 50 г нарізаного мигдалю
* 50 г нарізаних лісових горіхів

Для тіста:
* 1 батат середньої величини (250 г)
* 30 г вершкового масла
* 50 г коричневого цукру (тростинного)
* 75 мл апельсинового соку
* 1/2 пакетика апельсинової цедри від Dr. Oetker
* 125 г м'якого вершкового масла або маргарину
* 100 г коричневого цукру (тростинного)
* 1 пакетик ванільного цукру від Dr. Oetker
* 2 яйця
* 200 г пшеничного борошна
* 2 ч. л. розпушувача тіста від Dr. Oetker

Для начинки:
* 200 г вершків або сметани (24% жирності)
* 125 г вершків для збивання
* 30 г просіяного цукрової пудри
* 1 пакетик ванільного цукру від Dr. Oetker
* 1 пакетик згущувача вершків від Dr. Oetker

Кефірні конвертики з сиром




Інгредієнти:

Тісто:
-1 скл. кефіру.
-2 Склянки борошна (сіль, цукор за смаком, зовсім небагато)

Абрикосова печиво




Пісочне печиво з абрикосовою начинкою у формі трикутників.

Торт Джулія - ??рецепт




Рецепт прітовленія Торт Джулія

Рецепт - Персикове морозиво



Інгредієнти для персикового морозива

персики - 1 кг
жовтки - 7 шт.
Цукор - 1 склянка
вершки (жирні) - 1 л
сік одного лимона
ванілін

Торт з полуницею



Інгредієнти

Для тіста:
4 яйця,
6 ст. л. цукру,
4 ст. л. борошна,
2 ст. л. крохмалю,
100 г сметани,
1 пакетик ванілі,
щіпка соди.

Для начинки:
1 кг дуже стиглої полуниці,
200 г цукру.

Торт "Адміральський"



Для тіста:
* 250 г м'якого вершкового масла або маргарину
* 175 г цукру
* 4 жовтки
* 2 ч. л. лимонної цедри від Dr. Oetker
* 300 г пшеничного борошна
* 1ч.л. розпушувача тіста від Dr. Oetker
* 4 білка
* 1 щіпка солі

Для присипки:
* 50 г нарізаних лісових горіхів
* 25 г цукру
* 1 пакетик ванільного цукру від Dr. Oetker

Для начинки:
* 1 банка яблучного густого варення з шматочками яблук (чиста вага - 365 г)
* 3 ст . л. малинового джему

Торт "Подарунковий"


 Торт "Подарочный"

ісквіт:
4 яйця
120 гр цукру
120 гр борошна (просіяти )

Найшвидший і смачний торт




Інгредієнти:
- яйця - 2 шт.,
- Цукор - 1 ст.,
- молоко - 1 ст.,
- варення - 1 ст. (Ожина, чорна смородина, слива або чорниця),
- соди - 2ч.л.,
- 2 ст. борошна.

Крем для торта:
- сметана - 2 ст.,
- Цукрова пудра - 1/2 ст.

Рецепт - Деруни з фаршем



Інгредієнти для дерунів з фаршем

картопля
фарш м'ясний
цибуля ріпчаста
яйце
борошно
сіль, перець, спеції

Рецепт - Млинці, фаршировані кальмарами і яйцем




Інгредієнти для млинців, фаршированих кальмарами і яйцем

кальмари - 250-300 г
цибуля ріпчаста - 2-3 шт .
Яйця - 2 шт.
Масло топлене - 3-4 ст. л.
Борошно пшеничне - 1 склянка
молоко - 2 склянки
сіль
перець

Медовий бісквіт




Інгредієнти:
Яйця - 6 штук
Цукор - 160 грам
Мед - 2 ст. ложка
Борошно - 190 грам
Згущене молоко-за смаком
Горіхи-за смаком