Ванільний пудинг з джемом зі свіжої полуниці



Інгредієнти:
- 0.3 склянки води
- 9 столових ложок цукор
- 2 склянки полуниці
- 2 чайні ложки желатину Dr. Oetker
- 1.25 склянки молока
- 1 упаковка ванільного цукру Dr. Oetker
- 2 склянки сколотин
- м'ята свіжа за смаком

1. У сотейнику змішайте воду і 3 ложки цукру. Доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини, поки цукор не розчиниться. Додайте 1 склянку нарізаної полуниці і варіть 10 хвилин, поки полуниця не стане м'якою. Розімніть ягоди виделкою, зніміть з вогню і додайте решту нарізану полуницю. Перелийте в миску, закрийте і охолодіть.

2. У сотейник налийте молоко, поставте на маленький вогонь на 10 хвилин. Додайте желатин, постійно заважайте, поки желатин не розчиниться. Додайте ванільний цукор. Злегка збільште вогонь і додайте цукор, що, перемішуючи, поки не розчиниться.

3. Зніміть з вогню, додайте сколотини. Розкладіть масу по 6 невеликим склянках, накрийте і охолодіть 6 годин. Перед подачею покладіть зверху в кожен по 3 столові ложки джему і прикрасьте гілочками м'яти.

Результат приблизно такий :)

Яблучний пиріг з горіхами




Інгредієнти на форму 20 см в діаметрі:
- 75 гр. цукрової пудри (в оригінальному рецепті 110 гр.)
- 100 гр. м'якого вершкового масла
- 6 жовтків
- 50 гр. борошна
- 2 ч.л. розпушувача
- 1 п. ванільного цукру
- 3 середніх яблука
- 100 гр. горіхів (у мене був мигдаль і волоський)

Сирна запіканка з персиками



Продукти:
2 пачки сиру (500гр)
2 яйця
4 ст . ложки манки
4 ст. ложки молока
2 ст. ложки цукру
абрикоси або персики консервовані
масло для форми

Десерт з апельсинів



Продукти:
цукор
3 апельсина і лимон :)

Вишневе морозиво в вафельної чашечці



Продукти:
2/3 чашки нежирної сметани
1 1/2 чашки жирних вершків
1/4 чашки молока
щіпка солі
вишня свіжоморожена в своєму соку з цукром

Для вафельних чашечок:
1 паличка (113 г) вершкового масла, розм'якшеного при кімнатній температурі
2/3 чашки коричневого цукру
4 яєчних білка кімнатної температури
1 чашка борошна
щіпка солі
1 ч.л. екстракту ванілі

Шоколадний мус під вишневим сиропом



Продукти:
3 чашки вишні без кісточок
1/2 чашки вишневого джему (варення)
1/3-1/2 чашки вишневого соку
2 ч.л. крохмалю
1 1/4 чашки жирних вершків
1/8 ч.л. з гіркою кориці
100 г гіркого шоколаду

Яблучно-карамельний десерт з коньяком



Продукти:
1/4 чашки коньяку
1/4 чашки води
10 штучок чорносливу
1 велике яблуко (кисле), очищене від шкірки, серцевини і порізане на кубики
1/2 чашки + 2 ст.л. цукру
2 ст.л. вершкового масла
1/2 чашки вершків
1 1/4 чашки густого йогурту

Морозиво з апельсинами



Для приготування:
200 гр. вершкового морозива
1 апельсин

Для прикраси:
1 ківі
1 ст. ложка тертого шоколаду

Торт морозиво "зефірно ласощі"


 Торт мороженое "Зефирное лакомство"

Продукти:
1 кг зефіру
2 яйця
2 пачки розсипчастого печива
1/2 склянки цукру
1 стакан молока
200 гр. вершкового масла
1 лимон (цедра)
12 шт. дрібного печива для оформлення
12 шт. мармеладу для оформлення

Смачний пиріг з бананом і сиром



Інгредієнти:
Для тіста:
- борошно - 500г
- сухі дріжджі - 1 пакетик (см.інструкцію на упаковці!)
- молоко - 1/2 склянки
- цукор - 75г
- вершкове масло - 125г
- сіль - 1 щіпка
- яйце - 2 шт.