Здобні булочки з родзинками




Дуже простий рецепт здобних булочок, який буде під силу навіть починає господині!

Шоколадний торт без випічки рецепт




Крем:
- 500 гр. сухого молока або дитячої суміші,
- 5 ст. л. какао (можна і більше),
- 250 гр. розм'якшеного вершкового масла,
- склянка води,
- 6 ст. л. цукру.

Омлет - рулет



Інгредієнти (на 1 рулетик):

2 яйця,
2 ст л молока,
дрібно тертий сир,
дрібно порізана ковбаска і зелень.

Шоколадні оладки з бананом та карамеллю



Інгредієнти:

Борошно - 200 г
Яйце - 1 шт
Сливки ( 22%) - 250 г
Желтoк яєчний - 3 шт
Цукор коричневий (100 г - тісто, 200 г - карамель) - 300 г
Вершкове масло (50г - тісто, 50г - карамель, 20г - змащувати сковороду) - 120 г
Какао-порошок - 2 ст. л.
Розпушувач тіста - 1 ч. л.
Банан - 1 шт

Маковий рулет з горіхами




Для тіста:
молоко - 250 грам
дріжджі - 1 пакетик сухих (11 грам) або 50 грам пресованих
цукор - 4 столові ложки
яйця - 2 штуки
масло вершкове - 80 грам
мука - 3,5 склянки
сіль - 0,5 чайної ложки

Для начинки:
мак - 400 грам
цукор - 1 склянка
горіхи волоські - 0,5 склянки

Кекси "Coca-Cola"




нам потрібні:

Вершкове масло або маргарин -100 гр.
Цукор - 150 гр.
Борошно - 200 гр.
Какао - 20 гр.
Розпушувач - 2 ст.л.
Яйця - 2 шт.
Кока-кола - 125 мл
Вишня - 100 гр.
Шоколад для прикраси

Чорничний тірамісу




Відмінним святковим холодним тортом закінчилося вчорашнє святкування. Тортом настільки відмінним, що я не змогла втриматися і не запитати у господині, як його таким приготувати. І хоча господиня моя близька подруга, відкривати секрет свого маленького шедевра вона не хотіла.

Чорничний тірамісу




Відмінним святковим холодним тортом закінчилося вчорашнє святкування. Тортом настільки відмінним, що я не змогла втриматися і не запитати у господині, як його таким приготувати. І хоча господиня моя близька подруга, відкривати секрет свого маленького шедевра вона не хотіла.

Чудовий, бісквітний шоколадний рулет з вишнею



родукти:
3 яйця
125 г (1/2 склянки +2 ложки) цукру
мука 70 г (1/2 склянки)
35 г (1/4 склянки) какао
1ч.л. розчинної кави
1 пакет розпушувача (10 г)
2 ложки (30 мл) вершків (будь-якої жирності)
2 жмені вишень без кісточок (якщо заморожена, попередньо розморозити і дати стекти зайвої рідини)