Салатний соус по-французьки.

Соуси. Рецепти соусів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Цибуля - 1 шт,
  • Гірчиця - 1.5 ч.л.,
  • Столовий оцет - 100 г,
  • Рослинна олія - ??150 г,
  • Вершки - 3 ст.л .,
  • Спеції,
  • Мелена білий перець.
  • Соль.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Спеції, перець, сіль, оцет і рослинне масло, все це ретельно перемішується. Не варто багато додавати перцю і солі на даному етапі, щоб потім при нагоді ви могли б їх додати ще раз.
  • Крок 2 Лук нарізається дрібними маленькими кубиками і поміщається в соус, після чого туди ж додається гірчиця.
  • Крок 3 У салатний соус додаються вершки, все це ретельно перемішується до тих пір, поки все не стане однорідної маси. Знову додається сіль і перець.
  • Крок 4 Салатний соус готовий, тепер ви можете заправляти будь-які салати їм і дивувати своїх гостей.

Приємного апетиту!