Готуємо морквяне чатні.

Соуси. Рецепти соусів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Морква - 2 шт,
  • Часник - 3 шт,
  • Імбир - 15 г,
  • Гірчиця в насінні - 1 ч.л.,
  • Сахар,
  • Оцет,
  • Кмин,
  • Перець мелений,
  • Перець червоний,
  • Ізюм,
  • Соль.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Очищаємо моркву і натираємо її на крупній тертці. Крок 2 Розігріваємо масло і додаємо насіння гірчиці з кмином. Необхідно дочекатися характерного звуку потріскування.
  • Крок 3 Додаємо нарізаний імбир, подрібнені зубчики часнику і все це обсмажуємо протягом декількох хвилин.
  • Крок 4 Далі додаються всі інші інгредієнти за списком.
  • Крок 5 Блюдо вважається готовим тоді, коли морква стане м'якою.
  • Крок 6 Блюдо охолоджується і поміщається в банку.

Приємного апетиту!