Приготування простого Песто.

Соуси. Рецепти соусів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Мигдаль - 70 г,
  • Часник - 4 зубчики,
  • Листя базиліка - 300 г,
  • Оливкова олія-150 г,
  • Мускатний горіх - 0.5 ч.л.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Духовка ретельно прогрівається до 230 градусів. Решітка встановлюється по центру. Крок 2 Сирий мигдаль поміщається на деко і обсмажується протягом 10 хвилин.
  • Крок 3 Обсмажений мигдаль трохи повинен охолонути, після чого висипаємо його в кухонний комбайн разом з часником, базиліком, оливковою олією, мускатним горіхом, сіллю і перцем.
  • Крок 4 У кухонному комбайні заважаємо всі інгредієнти до тих пір, поки не вийде однорідна маса.

Приємного апетиту!