М'ясна смакота

Страви з птиці

 

Інгредієнти:
- 2 курячих грудки
- 150 г сиру
- 1 цибуля
- 1 банка грибів (мариновані)
- 3 моркви
- 3 столові ложки вершків
- 4 столові ложки оливкової олії
- спеції для м'яса - за смаком
- сіль, перець, мускатний горіх - за смаком
- сік 1 лимона

1. Гриби пасерувати на оливковій олії з додаванням дрібно нарізаної цибулі, вершків, спецій.

2. Курячу грудку порізати тонкими смужками, замаринувати в спеціях і соку лимона.

3. Укласти смужки м'яса в змащену форму на дно і з боків, присипати тертим сиром, викласти інші гриби, далі тертої на крупній тертці морквою, зверху укласти по спіралі шматочки залишився м'яса.

4. Запікати при температурі 200 С близько 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, через 30 хвилин злити сік і присипати місця з'єднання шматочків м'яса сиром, поставити в духовку і дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися.

5. Дати постояти у формі хвилин 10, перекласти на блюдо.