Запечені рулети з вірменського лаваша

Страви з м'яса

 

Інгредієнти:
- 300 г шинки (можна взяти шинку, шию , карбонад, на ваш смак)
- 3-4 помідори
- 200 г сиру
- 1 пучок зелені
- 1 упаковка вірменського лаваша
- 2-3 столових ложки сметани
- сіль

Помідори тонко нарізати , зелень нашаткувати, сир натерти, м'ясо нарізати брусочками.

Розгорнути лаваш, викласти на нього помідори так, щоб вони покривали всю поверхню, не доходячи тільки до одного краю на 3-4 см (якщо ви робите з половини листа, це повинен бути щільний край).

Зверху посипати зеленню, розкласти м'ясо, потім сир.

Акуратно згорнути в рулет і сколоти зубочистками.

Вистелити пергаментом і викласти рулет, розрізаний на кілька частин. Змастити зверху сметаною.

Запікати на середньому вогні 15-20 хвилин, поки не розплавиться сир і рулет не підрум'яниться.