"На один зубок"

Страви з м'яса

 
 "На один зубок"

Інгредієнти:
- свинина
- сіль , перець
- майонез
- аджика
- картопля
- зелень

Свинину ріжемо довгими пластинами.
Солимо, перчимо, додаємо майонез, аджику. Добре перемішуємо.
Даємо замаринуватися хвилин 30.

Картопля ріжемо на тертці для картоплі фрі.
Якщо ні терки, то просто брусочками.

Складаємо в каструлю, заливаємо окропом, солимо.
Даємо постояти хвилин 15, воду зливаємо.

Пластину свинини посипаємо зеленню, кладемо 5-7 брусочків картоплі на один край, згортаємо і закріплюємо зубочисткою.

Запікаємо в духовці при 200 С до готовності (хвилин 30-40).