Молочні коржики з дитинства

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти:
- 400 г борошна
- 200 г цукру
- 100 г маргарину
- 1 яйце
- 80 мл молока цільного
- 10 г розпушувача
- ванілін

Збити розм'якшене вершкове масла з цукром, додати яйце, молоко і розпушувач. (За смаком можна додати ванільний цукор)

Додати борошно і швидко замісити м'яке тісто. Розкачати пласт товщиною 6-7 мм. Формочкою для кексу видавити коржики.

Сформовані коржики перекласти на деко і випікати в розігрітій до 180 - 200 градусів духовці 15 хвилин. Зверху коржики трохи зарум'яняться, значить готові. Головне не перетримати інакше будуть жорсткі.