Фарширована картопля «туршу»

Страви з овочів

 

Інгредієнти:
- 5 великих картоплин
- 250 гр будь-якого фаршу
- 1 морква
- 2 цибулини
- 1,5 ст. л. томатної пасти
- 2 ст. л. рослинного масла
- часник
- чорний мелений і запашний перець
- сіль

Приготування:
1. Картоплю помити, очистити. Вирізати середину, можна зробити це спеціальним ножем.
2. Фарш посолити, додати часник, чорний і запашний перець.
3. Начинити фаршем картопля, разом з вирізаними серединками скласти його в каструлю, залити гарячою водою і варити на слабкому вогні.
4. У цей час спасерувати цибулю і моркву, в кінці пасерування додати томатну пасту, трохи води.
5. Коли картопля буде зварений до напівготовності, додати пассеровку і тушкувати до готовності.

Подавати з підливою і зеленню.