Креветки під вершково-часниковим соусом

Страви з риби та морепродуктів

 

Інгредієнти:
- 500 гр креветок (очищених)
- 250 мл вершків
- 50 мл білого вина
- 50 гр вершкового масла
- 6-7 зубчиків часнику
- 1 лимон (сік)
- петрушка

Приготування:
1. Розтопити масло на сковороді, викласти часник, нарізаний пластиками, влити сік лимона, обсмажити часник до рум'янцю, влити вино і вершки, перемішати, довести все до кипіння.
2. Викласти креветки, гасити 10 хв, дістати креветки, соус ще потомить на слабкому вогні до зменшення об'єму вдвічі, потім нагрівання плити вимкнути, креветки викласти назад в сковороду.
3. Перед подачею креветки під вершково-часниковим соусом посипати рубаною петрушкою.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua