Креветки під вершково-часниковим соусом Страви з риби та морепродуктів Інгредієнти: - 500 гр креветок (очищених) - 250 мл вершків - 50 мл білого вина - 50 гр вершкового масла - 6-7 зубчиків часнику - 1 лимон (сік) - петрушка Приготування: 1. Розтопити масло на сковороді, викласти часник, нарізаний пластиками, влити сік лимона, обсмажити часник до рум'янцю, влити вино і вершки, перемішати, довести все до кипіння. 2. Викласти креветки, гасити 10 хв, дістати креветки, соус ще потомить на слабкому вогні до зменшення об'єму вдвічі, потім нагрівання плити вимкнути, креветки викласти назад в сковороду. 3. Перед подачею креветки під вершково-часниковим соусом посипати рубаною петрушкою. Приємного апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти