М'яка шоколадна глазур

Десерти . Рецепти десертів

 

Інгредієнти:
- 3 столові ложки сметани
- 4 столові ложки цукрового піску
- 1 столова ложка какао
- 1 неповна столова ложка вершкового масла

Змішати в каструльці з нержавійки сметану, цукровий пісок, какао, довести до кипіння, помішуючи.

Зменшити вогонь і варити до загустіння глазурі.

Потім додати вершкове масло і знову проварити глазур до загустіння.

Зняти киплячу глазур з вогню, перешкодити її, щоб припинилося утворення бульбашок, і вилити її на торт.

Разровнять лопаткою і дати охолонути.

Готуйте глазур безпосередньо перед тим, як вилити її на торт, тому що охолонувши, вона сильно загусне.

Десерти: # dessert_kopilka