Салат з курячим філе і огірками в апельсині

Рецепти салатів

 

Інгредієнти:
- 3-4 апельсина
- 300 г курячого філе
- 200 г огірків
- 100 г йогурту
- сіль

Філе відварити до готовності, остудити, дрібно нарізати.

Апельсини вимити. Спеціальним або звичайним ножем зробити зигзагоподібні надрізи по колу.

Розділити на дві половинки. М'якоть вийняти. Нарізати м'якоть (плівочки видалити) невеликими шматочками (в салат можна використовувати тільки частину м'якоті).

Огірки нарізати дрібно соломкою.

Змішати філе, апельсини, огірки. Посолити за смаком. Заправити йогуртом. Викласти салат в половинки апельсинів. Зверху - ягідки журавлини - для краси.

Салати: # salad_kopilka