Гарбузово-грибний суп з фузіллі

Перші страви

 

Інгредієнти:
- 1,5-2 л води
- 200 г м'яса (телятина або нежирна свинина)
- 4-5 середніх картоплин
- 150 г очищеної гарбуза
- 150 г печериць
- 1 середня морква
- 1 середня цибулина
- 50 г макаронів фузіллі
- зелень
- оливкова олія
- вершкове масло
- сіль, перець - за смаком

1. У воду покласти м'ясо і цілу цибулину, поставити варити бульйон.

2. Очистити картоплю, нарізати невеликими шматочками, покласти в бульйон. Після закипання варити 20 хвилин на середньому вогні.

3. Гарбуз нарізати кубиками.

4. Гриби і моркву очистити, нарізати і обсмажити на оливковій олії хвилин 5-7. В кінці додати 10-15 г вершкового масла.

5. Коли картопля зварилася - додати в каструлю гарбуз і грибну зажарку. Після закипання варити до повного розварювання гарбуза. Потім - дістати м'ясо. Поки воно охолоджується, необхідно все вміст каструлі збити блендером до пюреобразного стану на невеликій швидкості. Посолити і поперчити.

6. М'ясо порізати на невеликі шматочки і злегка їх обсмажити на вершковому маслі. Після цього додати м'ясо в суп. Одночасно з м'ясом покласти в суп фузіллі. Варити все разом ще 7-10 хвилин. Наприкінці - додати зелень.

Подавати відразу після приготування.

Супи: # soup_kopilka