Десерт "Шоколадні пальчики"

Десерти. Рецепти десертів

 
 Десерт "Шоколадные пальчики"

Інгредієнти:
- 2 склянки цукру
- 1 стакан молока
- 60 г вершкового масла
- 1 чайна ложка ваніліну
- шоколад для глазурі

1. Розчинити цукор в молоці на повільному вогні.
2. Додати інші інгредієнти (крім шоколаду) і перемішати.
3. Скачати з отримав тесту ковбаски.
4. Викласти на лист для запікання і випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці близько 10-15 хвилин (стежити, щоб пальчики не пригоріли).
5. Дістати з духовки і повністю остудити при кімнатній температурі.
6. Розтопити шоколад.
7. Залити пальчики шоколадом.