Повітряний мус з порошкового желе

Десерти. Рецепти десертів

 

Інгредієнти:
- 1 пакетик желе (50 г)
- 150 г сметани
- ягоди / фрукти
- мед / сироп / цукрова пудра (не обов'язково)

Почнемо готувати желе по інструкції, проте води візьмемо в 2 рази менше, ніж потрібно.

Далі, дотримуючись інструкції, дати всьому цьому постояти кілька хвилин, а потім довести до кипіння, безперервно помішуючи.

Даємо суміші охолонути, тим часом укладаємо на дно ємності, в якій буде поданий десерт, ягоди або фрукти.

У сметану додаємо трохи остигнула рідина, мед / сироп / цукрову пудру (не обов'язково, желе і так достатньо солодке) і гарненько все збиваємо до утворення бульбашок.

Вливаємо в ємність з фруктами / ягодами і ставимо в холодильник на годину-другу до повного застигання!

Десерти: # dessert_kopilka