Салат з кукурудзою, молодим картоплею і помідорами

Рецепти салатів

 

Інгредієнти:
- 250 г молодого дрібної картоплі
- 2 чашки кукурудзи
- 2 чашки помідор черрі різного кольору, порізати навпіл
- 1 великий червоний солодкий перець, порізати на шматочки
- 1/2 невеликої червоної солодкої цибулини, дрібно порізати
- 3 столові ложки білого винного оцту
- 1 столова ложка Дижонской гірчиці
- сіль, перець за смаком
- 3 столові ложки оливкової олії
- 200 г руколи
- свіже листя базиліка і орегано для подачі

1. Зварити картоплю до готовності, остудити. Змішати кукурудзу, помідори і перець у великій мисці.

2. Змішати цибулю та інгредієнти для соусу (крім масла) в невеликій мисці, збити віночком. Потім повільно додати оливкове масло, помішуючи віночком.

3. Полити вінегретом овочі, розмішати. Додати руккоку, розмішати. Додати базилік і орегано.

Можна ще додати зверху сир за бажанням.

Салати: # salad_kopilka