Ситний, калорійний і дуже простий суп.

Перші страви

 

Інгредієнти:
- 400 г яловичих або телячих реберець
- 300 г копчених свинячих реберець
- 1 стакан бобів
- 3 картоплини
- 1 морква
- 1 цибулина

Сіль, мелений чорний перець, гострий червоний перець, перець горошком, лавровий лист, сухі гриби.

У каструлю скласти яловичі реберця, попередньо замочені боби, сухі гриби. Залити водою, довести до кипіння, зняти всю піну і варити 1 годину.

Потім з інтервалом в 10 хвилин додати свинячі реберця.
Картопля.
Луково-морквяний зажарку зі спеціями. Посолити і проварити все ще 5 хвилин.

При подачі посипати зеленню.

Супи: # soup_kopilka