М'ясний суп

Перші страви

 

Інгредієнти:
- 150 гр молодої свинини
- 150 гр свіжої телятини
- 150 гр шпику
- 2 копчені мисливські ковбаски
- 2 середніх моркви
- 4 великих картоплі
- 3 дуже стиглих помідора
- 2 ріпчасті цибулини
- 1 маленька часточка часнику
- 0,5 кореня селери
- 0,5 качана савойської капусти
- 100 г відвареного гороху
- 2 л теплої води
- зелень свіжої петрушки
- 1 лавровий лист
- 5 горошин чорного запашного перцю
- йодована сіль за власний смак

На самому початку приготування потрібно буде акуратно горох розмочити у дуже холодній воді.

Після цього м'ясо і свіжий шпик повністю залити водою, варити приблизно півгодини, знімаючи з м'яса всю утворюється на ньому піну.

Додати до варений горох невеликий корінь селери, потертий лавровий лист, чорний мелкомолотий перець, посолити все на власний смак.

Повністю готове м'ясо акуратно відокремити від зайвих кісток і після цього просто нарізати.

У приготовлений суп акуратно покласти дрібно нашатковану капусту, а також дрібно нарізаний середній картопля, чисту натерту моркву, ріпчасту цибулю і часточку часнику.

Приблизно через 10 хвилин потрібно буде туди ж додати дуже сильно подрібнені стиглі помідори. Варити все до повної готовності. Потім потрібно буде туди акуратно покласти тонко нарізані невеликими кружечками мисливські ковбаски, довести все до повного кипіння і зняти з вогню.

Розлити приготований суп по невеликих порційних тарілках, і акуратно посипати все повністю подрібненої зеленої петрушкою.