Торт "Тірамісу полуничний рай"

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти:
Для бісквіта
- 3 яйця
- 90 г цукру
- 1 щіпка солі
- 100 г борошна
- 2 чайні ложки розпушувача

Для начинки:
- 800 г полуниці
- 10 г желатину
- 250 г сиру
- 250 г маскарпоне,
- 75 г цукру
- 1 пакетик ванільного цукру
- 400 мл вершків

1. Відокремити білки від жовток. Змішати жовтки, цукор, сіль. збити білки і змішати з борошном, розпушувачем. Покласти в роз'ємну форму і випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. дати бісквіту охолонути, розрізати його по горизонталі на 3 частини.

2. Поставити навколо нижнього коржа кільце для торта. Полуницю розрізати навпіл. замочити желатин. Змішати Маскорпоне, сир, цукор. Ванілін. розігріти воду розчинити в ній желатин. Вливаючи тонким струменем змішати з кремом. Охолоджувати 30 хвилин.

3. Збити вершки і змішати з кремом. Відкласти в сторону кілька ягід, решта перемішати з кремом. Намазати половину на нижній корж. накрити другим коржем і розкласти зверху залишився крем і відкладені ягоди. Охолоджувати 2 години. Видалити кільце.