Низькокалорійна піца з кабачків

Піца. Рецепти піц

 

Калорійність на 1 порцію: 150 ккал

Інгредієнти:
- 1 кг кабачків
- 2 яйця
- 1 куряча грудка
- 50 гр сиру
- 3 свіжих помідори
- 1 цибулина
- 1 морква
- зелень за смаком
- 2 зубчики часнику
- 50 гр борошна
- 1/4 склянки молока

Приготування:
1. Кабачок порізати кільцями, кожне колечко вмочити у збите яйце, обваляти в борошні і обсмажити з двох сторін. Не солити! Покласти на паперовий рушник, щоб стік жир.
2. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, помідори нарізати кільцями, часник дрібно посікти.
3. Збираємо піцу: на змащений олією лист або сковороду викладаємо кабачок щільно, в 2 шари; на кабачки викладаємо тонко нарізану (кружечками) відварну грудку, тепер цибулю і моркву, трохи солимо потім помідори, далі часник; тепер посипаємо піцу тертим сиром і заливаємо такою сумішшю: залишки яєць змішуємо з молоком (можна і з водою), посипаємо зеленню і в духовку, поки сир не розплавиться і скоринка не запечеться.
Це вільне блюдо, можна додавати все за смаком. Замінювати помідори томатною пастою, м'ясо грибами або просто додавати гриби, або болгарський перець.