Курячий суп з макаронами

Перші страви

 

Інгредієнти:
- 1 столова ложка оливкової олії
- цибуля ріпчаста
- 3 зубчики часнику
- 3 моркви
- 2 шт селери
- 0.7 чайної ложки чебрецю
- 15 г петрушки
- 1 лавровий лист
- щіпка солі
- щіпка перцю чорного меленого
- 2 л курячого бульйону
- 120 г вершків
- 2 столові ложки крохмалю
- 2 столові ложки води
- 230 г макаронів
- 360 г курки-гриль
- 120 г горошку зеленого замороженого

Приготування:
1. Нагріти масло у великій каструлі на середньо-сильному вогні.
2. Покласти в масло цибулю, часник, морква, селера, чебрець, петрушку і лавровий лист. Обсмажувати близько 6 хвилин, поки овочі не размягчатся (але не підсмажаться). Приправити сіллю і перцем.
3. Додати курячий бульйон і вершки. Довести до кипіння.
4. Розвести в маленькій мисці крохмаль у холодній воді, додати в суп і перемішати.
5. Додати макарони і варити близько 15 хвилин, поки не размягчатся.
6. Додати розділене на волокна куряче філе і горошок і варити ще пару хвилин.
7. Спробувати на смак, додати солі і перцю.
8. Викинути лавровий лист.
Розлити суп по тарілках, прикрасити петрушкою і подавати.

Супи: # soup_kopilka