Курячий суп з кабачками

Перші страви

 

Інгредієнти:
- 1 літр курячого бульйону
- 500 гр відварених курячих грудок без кісток і шкіри
- 1/4 чайної ложки солі
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1 цибулина (крупно порізати )
- 2 болгарських перцю (зелений і червоний)
- 2 кабачка
- 1 стакан протертих помідорів
- 3 зубчики часнику (нарізати тонкими скибочками)
- 1 чайна ложка сушеного майорану
- перець

Приготування:
1. Обсмажте цибулю на невеликому вогні в одній столовій ложці олії до м'якості, потім додайте часник і готуйте ще хвилину.
2. Поріжте перець кубиками, покладіть в каструлю разом з цибулею і часником і тушкуйте 5 хвилин, накривши каструлю кришкою, періодично помішуючи.
3. Кабачки також поріжте кубиками і разом з майораном покладіть в каструлю з перцем, тушкуйте під кришкою 7 хвилин.
4. Влийте в каструлю з овочами бульйон, покладіть протерті помідори, доведіть до кипіння.
5. Наріжте курячі грудки кубиками, покладіть в каструлю, накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні 5-8 хвилин.
6. Посоліть і поперчіть за смаком.