Сирний торт «Чарівний»

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти:
- 700 г сиру
- 1 склянка ізюму
- 1 склянка цукру
- 1 склянка сметани
- 40 г желатину
- 3 склянки пастеризованого молока
- 1 склянка ядер волоських горіхів
- ваніль - за смаком
- 2 мандарина
- 2 ківі
- консервовані ананаси і персики

1. Желатин залити 1 склянкою молока, залишити на 30-40 хвилин для набухання , після розпустити на слабкому вогні в залишився гарячому молоці, не доводячи суміш до кипіння.

2. Ізюм залити окропом, залишити на 20-30 хвилин, після відкинути на сито, обсушити. Горіхи крупно порубати.

3. Сир протерти, змішати з цукром, сметаною, родзинками і горіхами, приправити за смаком ваніллю. Додати желейну суміш, добре перемішати.

4. На дно рознімної форми викласти часточки мандарина, залити частиною приготовленої сирною суміші. Зверху викласти кружальця ківі, знову залити сумішшю. Укласти колечка або шматочки ананаса, залити сумішшю, покласти шар скибочок персика, знову залити сумішшю. Шари повторити 2-3 рази. Фрукти не слід укладати щільно один до одного, щоб шари краще схопилися.

5. Прибрати торт в холодильник на 3-4 години, до повного застигання. При подачі за бажанням посипати тертим шоколадом, кокосовою стружкою.

Десерти: # dessert_kopilka