5-хвилинний горіховий торт без борошна та олії

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти:
- 3 яйця
- 1 упаковка (200 г) мелених горіхів фундука (можна змолоти в кавомолці або кухонному комбайні)
- 1 чайна ложка розпушувача
- 80 г цукру

Крем: варена згущене молоко з маслом вершковим або розтоплений шоколад

1. Горіхи, яйця, цукор, розпушувач змішати.
2. Підходящу для мікрохвильовки форму (на 1 літр) змастити маслом і посипати борошном.
3. Випікати близько 5 хвилин при 900 Вт або в духовці до готовності
4. Потім охолодити приблизно 3-5 хвилин.

Торт можна посипати цукровою пудрою, прикрасити збитими вершками і фруктами або полити розтопленим шоколадом.

Випічка: # bake_kopilka