Ванільний пудинг з джемом зі свіжої полуниці

Десерти. Рецепти десертів

 

Інгредієнти:
- 0.3 склянки води
- 9 столових ложок цукор
- 2 склянки полуниці
- 2 чайні ложки желатину Dr. Oetker
- 1.25 склянки молока
- 1 упаковка ванільного цукру Dr. Oetker
- 2 склянки сколотин
- м'ята свіжа за смаком

1. У сотейнику змішайте воду і 3 ложки цукру. Доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини, поки цукор не розчиниться. Додайте 1 склянку нарізаної полуниці і варіть 10 хвилин, поки полуниця не стане м'якою. Розімніть ягоди виделкою, зніміть з вогню і додайте решту нарізану полуницю. Перелийте в миску, закрийте і охолодіть.

2. У сотейник налийте молоко, поставте на маленький вогонь на 10 хвилин. Додайте желатин, постійно заважайте, поки желатин не розчиниться. Додайте ванільний цукор. Злегка збільште вогонь і додайте цукор, що, перемішуючи, поки не розчиниться.

3. Зніміть з вогню, додайте сколотини. Розкладіть масу по 6 невеликим склянках, накрийте і охолодіть 6 годин. Перед подачею покладіть зверху в кожен по 3 столові ложки джему і прикрасьте гілочками м'яти.

Результат приблизно такий :)