Піца з томатами

Піца. Рецепти піц

 

Для дека:
- папір для випічки

Інгредієнти для тіста:
- 300 г пшеничного борошна
- 1 упаковка сухих дріжджів Dr. Oetker
- 1 столова ложка цукру
- 1/2 столової ложки солі
- 2 столові ложки рослинної олії, наприклад, оливкової
- 175 мл теплої води
- 25 г тертого пармезану

Начинка:
- 350 г коктейльних томатів
- 150 г молодого козячого сиру
- 1 часточка часнику
- сіль
- мелений перець
- 3 столові ложки рослинної олії, наприклад, оливкової

Крім того:
- кілька листя базиліка
- 100 г тертого пармезану
- трохи свежемолотого перцю

1. Дріжджове тісто: ретельно перемішати борошно з дріжджами в мисці. Додати інші інгредієнти і перемішати за допомогою міксера (встановивши насадку з гачком для твердого тесту) деякий час на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості протягом приблизно 5 хвилин до утворення гладкого однорідного тесту. Покрити тісто і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться. Викласти деко папером для випічки.

2. Начинка: помити помідори і нарізати тонкими кружечками. Порізати молодий козиний сир приблизно на 20 кружечків. Очистити часник і ретельно подрібнити. Помістити тісто на робочому місці, злегка посипати борошном. Розділити тісто на 10 однакових частин, скачати кульки і змазаними маслом руками сформувати з них язички розміром приблизно 5 x 12 см. Викласти язички на деко. Зверху викласти віялоподібно гуртки помідора, а на них по 2 гуртка сиру на кожен з язичків, при цьому край повинен залишатися вільним. Приправити сіллю, часником, перцем, додати трохи оливкового масла і випекти.
Випікати 20 хвилин при температурі 200 ° C

3. Промити базилік, промокнути досуха, листя відокремити від стебла, нарізати їх соломкою. Перед подачею на стіл посипати піцу нарізаним соломкою базиліком, пармезаном і перцем.

РАДА:
Перед випіканням додатково посипте піцу 50 г рубаних оливок.