Піца з шинкою і креветками

Піца. Рецепти піц

 

Продукти:
1 корж для піци
соус
3 шматочки нарізки (шинка або карбонад)
хороша жменя чищених коктейльних креветок
майонез
трохи сиру

Рецепт:
1. Корж перед приготуванням піци потрібно дістати з морозилки хвилин за 10-15, щоб він "розморозився". Діставши корж, запаліть духовку (нехай нагрівається) і готуйте начинку.
2. Для начинки: поріжте дрібними смужками м'ясо, дістаньте креветки (з ними нічого не робіть, що не размораживайте заздалегідь, не варіть - як виявилося, так вони виходять смачніші, ніж якщо їх попередньо відварити в киплячій воді).
3. Коли тісто "розтануло", гарненько змастіть корж соусом і накидайте зверху спочатку м'ясо, а потім креветок, ну і трошки зверху полийте це справа майонезом, щоб було трохи соковитіше.


4. Зверху - тертий сир, можна трішки поперчити, ще які-небудь спеції - і на 10 хвилин у вже розігріту духовку.