Баклажани мариновані

Рецепти закусок

 
Рецепти закусок

Нам знадобиться:

Баклажани - 800 г
Рослинна олія - ??150 мл
Перець чилі - 1 шт.
Оцет - 60 мл
Лук червоний - 1 шт.
Часник -2-3 часточки
Сіль - 3 ч.л.
Цукор - 25 г

Як приготувати баклажани з часником:

Сирі баклажани цілком пробланшуйте 5-6 хвилин в підсоленій воді. Лук поріжте півкільцями, а перець чилі з часником дуже дрібно наріжте. Додайте до них сіль, цукор, рослинна олія і оцет.

Баклажани гарячими наріжте на колечка і залийте маринадом. Поставте в холодильник на 4-5 годин, а краще на ніч. Прекрасно зберігається в холодильнику до 1 місяця, завдяки оцту і часнику.

Приємного апетиту!