Брускетта з помідорами і моцарелою

Рецепти закусок

 


Для приготування брускетта з помідорами і моцарелою буде потрібно
300 грам батона
120 грам сиру моцарелла
2 помідори
10 оливок без кісточок
3 столові ложки оливкової олії
2 зубчики часнику
1 чайна ложка білого винного оцту
5 гілочок петрушки
Сіль
Мелена перець за смаком
Пергамент


Батон нарізаємо нетовстими скибочками. Вистилаємо на деко пергамент, зверху викладаємо скибочки батона. Розміщуємо в гарячу духовку на 5 хвилин підрум'янитися.
Помідори промиваємо і розрізаємо навпіл, виймаємо насіння. М'якоть помідорів і моцарелу дрібно нарізаємо. Оливки нарізаємо кільцями. Петрушку промиваємо і дрібно порубати. Часник очищаємо і пропускаємо через Часничниці.
З'єднуємо помідори, оливки, зелень і сир. Робимо заправку з оливкової олії винного оцту, додаємо часник і все перемішуємо.
Заправляємо помідори з сиром заправкою, перемішуємо, викладаємо на скибочки батона і подаємо на стіл.

Приємного Вам апетиту!