Рулетики з баклажанів з сиром

Рецепти закусок

 


Для приготування рулетиків з баклажанів з сиром потрібно
2 баклажана
200 грам вершкового сиру
100 грам родзинок
100 грам кедрових горішків
4 столові ложки рослинної олії
1 столова ложка оливкової олії
1 столова ложка винного оцту
Пір'я зеленого лука
Сіль за смаком


Баклажани промиваємо та нарізаємо тонкими пластами , солимо і залишаємо на 15 хвилин, щоб пішла гіркота. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо з обох боків до м'якості. Поливаємо винним оцтом.
Половину кедрових горішків подрібнюємо в кавомолці. Ізюм заливаємо окропом і залишаємо на 10 хвилин, потім воду зливаємо. Вершковий сир збиваємо з оливковою олією і подрібненими горіхами. Зелена цибуля промиваємо, дрібно нарізаємо і додаємо разом з родзинками.
На пласти баклажанів викладаємо по 1 столовій ложці начинки і звертаємо в рулетики. Закріплюємо шпажками.
Викладаємо рулетики на тарілку, прикрашаємо родзинками, кедровими горішками і зеленою цибулею.

Приємного Вам апетиту!